Θήκες MagSafe για το iPhone 13 Pro Max εμφανίστηκαν σε βίντεο που διέρρευσε

Author: No Comments Share:
Θήκες MagSafe για το iPhone 13 Pro Max εμφανίστηκε σε βίντεο που διέρρευσε

Σε ένα πλέον διαγραμμένο βίντεο φαίνεται πως εμφανίζονται αυθεντικές θήκες σιλικόνης της Apple για το “iPhone 13 Pro Max”.

Σε ένα πλέον διαγραμμένο βίντεο φαίνεται πως εμφανίζονται αυθεντικές θήκες σιλικόνης της Apple για το “iPhone 13 Pro Max”, επιβεβαιώνοντας το όνομα του μεγαλύτερου κινητού της νέας σειράς iPhone της εταιρείας.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από έναν λογαριασμό twitter με όνομα @PinkDon1 και φαίνεται μία παρτίδα από θήκες σιλικόνης σε άσπρα κουτιά, με ετικέτες που γράφουν “iPhone 13 Pro Max Silicone Case” μαζί με το σήμα MagSafe από κάτω. Έπειτα φαίνεται μία στοίβα από τα κουτιά υποδεικνύοντας πως το βίντεο τραβήχτηκε σε κάποιο εργοστάσιο παραγωγής ή σε μία αποθήκη.

Από τότε το βίντεο «κατέβηκε» από τον αρχικό λογαριασμό, αν και άλλοι λογαριασμοί το έχουν αναδημοσιεύσει. Ο αρχικός λογαριασμός που ανέβασε το βίντεο είχε λίγες αλληλεπιδράσεις και ελάχιστα tweets οπότε η επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του βίντεο είναι αρκετά δύσκολη, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε εικόνες από συσκευασίες με αξεσουάρ για τα νέα iPhone λίγο πριν την κυκλοφορία τους.

Οι πιο αξιόπιστες πηγές αναφέρουν συνέχεια το νέο iPhone ως το “iPhone 13” και μία φωτογραφία που είχε διαρρεύσει πρόσφατα φαίνεται πως έδειχνε αυτοκόλλητα τα οποία χρησιμοποιούνται για την σφράγιση των συσκευασιών με το όνομα “iPhone 13”.

Νωρίτερα φέτος, μία δημοσκόπηση που έγινε έδειξε πως οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θέλουν την νέα συσκευή να ονομάζεται “iPhone 13”. Το 38% του γκάλοπ θέλει το νέο iPhone να ονομάζεται απλά “iPhone (2021)”, ενώ το 26% πιστεύει πως το “iPhone 13” είναι το καλύτερο όνομα. Τέλος ένα 13% θέλει την νέα συσκευή να ονομάζεται “iPhone 12S”.

Η σειρά του iPhone 13 αναμένεται να ανακοινωθεί αυτόν τον μήνα, με το νωρίτερο να είναι πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα. Η νέα συσκευή θα έρθει με μεγάλο αριθμό νέων feature όπως οθόνης 120Hz, μεγαλύτερες μπαταρίες, νέα features στην κάμερα, ένα “A15” chip, μέχρι και 1TB εσωτερικής μνήμης και πολλά ακόμα.

Δείτε επιπλέον για το iPhone 13:

Previous Article

Τα specs των Realme 8i και Realme 8s διέρρευσαν online

Next Article

realme GT Master Edition: Στις 13/9 στην Ελλάδα