Η realme παρουσιάζει το Smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η realme παρουσιάζει το Smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο

Το realme GT NEO 3 θα είναι το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, με 50% φόρτιση σε 5 λεπτά με 150 W.

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία smartphone στον κόσμο, μόλις ανακοίνωσε ότι το realme GT NEO 3 θα είναι το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, με 50% φόρτιση σε 5 λεπτά με 150 W. Επιπλέον, η realme θα παρουσιάσει επίσης την πρώτη στον κόσμο αρχιτεκτονική φόρτισης έξυπνων συσκευών 100W – 200W – UltraDart Charging Architecture (UDCA), παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για ταχύτητα, ασφάλεια και διάρκεια μπαταρίας.

IMG_256
  • 150W UltraDart Charge – Η ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης smartphone στον κόσμο

Η γρήγορη φόρτιση των smartphones είναι μια από τις πιο σημαντικές καινοτομίες τα τελευταία χρόνια, η οποία αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών σχετικά με τον τρόπο φόρτισης και χρήσης του τηλεφώνου τους. Κατά το παρελθόν, τα smartphones της realme ήταν συνήθως εξοπλισμένα είτε με την τεχνολογία φόρτισης dart, είτε με την τεχνολογία φόρτισης super dart, η οποία δίνει στους χρήστες ισχύ φόρτισης μεταξύ 18W και 65W. Τα smartphones μπορούσαν να φορτιστούν πλήρως μέσα σε 35 λεπτά. Στην πραγματικότητα, η realme επένδυσε με συνέπεια στο να παρέχει στο κοινό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δυνατή εμπειρία φόρτισης. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψη, η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 150 W της realme, θα μπορούσε να φτάσει το 50% φόρτισης σε μόλις 5 λεπτά.

  • Αρχιτεκτονική φόρτισης UltraDart – Η πρώτη στον κόσμο Αρχιτεκτονική φόρτισης έξυπνων συσκευών 100W – 200W

Το UltraDart Charging Architecture, ή αλλιώς UDCA, είναι η ολοκαίνουργια τεχνική ανακάλυψη της realme. Είναι, επίσης, η πρώτη αρχιτεκτονική φόρτισης στον κόσμο. Είναι αξιοσημείωτο ότι το UDCA μπορεί να υποστηρίξει ισχύ φόρτισης μεταξύ 100W και 200W με τρεις τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

IMG_256

Πρώτον, το UDCA παρέχει την μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης στον κόσμο. Συγκεκριμένα, το Ultra Fast Charging του UDCA χρησιμοποιεί αντλίες φόρτισης πολλαπλής ενίσχυσης για να αυξήσει το ρεύμα φόρτισης, επιτρέποντας τη γρηγορότερη φόρτιση του smartphone. Πέρα από ταχύτητα, το UDCA παρέχει εξαιρετική απόδοση ασφάλειας και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το UDCA βοηθά το smartphone να διατηρεί πάντα τη θερμοκρασία σε ιδανικό επίπεδο κατά τη φόρτιση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το UDCA της realme έχει μια ζωτικής σημασίας διαχείριση της ισχύος Ultra Heat, ενός αλγόριθμου διαχείρισης θερμοκρασίας για τη διατήρηση της θερμοκρασίας κάτω από τους 43°C. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να περάσουν πολύ χρόνο παίζοντας παιχνίδια ή παρακολουθώντας βίντεο χωρίς κινδύνους.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το UDCA παρέχει επίσης στα smartphones την αξιόπιστη προστασία Ultra Battery. Γενικά, για άλλες τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης στην αγορά, η υψηλή ταχύτητα φόρτισης έρχεται συχνά σε βάρος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ωστόσο, το UDCA της realme εφαρμόζει κορυφαίες στον κλάδο μπαταρίες λιθίου για να διατηρήσει το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε 1000+ πλήρεις κύκλους φόρτισης. Αυτό διασφαλίζει ότι η μπαταρία θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με υψηλότερη μέγιστη φόρτιση.

IMG_256

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site.

Δελτίο Τύπου

 

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Economy of Things: Τι είναι η νέα πλατφόρμα της Vodafone

Next Article

Δείτε το νέο Xiaomi Store στο Κολωνάκι (φωτογραφίες)