Η realme συμμετείχε δυναμικά στο Gameathlon Back ToSchool!

Author: Δέσποινα Κανέλη Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
realme Gameathlon Back To School

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη Smartphone μάρκα στον κόσμο και η 5η δημοφιλέστερη στην Ελλάδα, έδωσε το παρόν στο Gameathlon Back To School, που διεξήχθη στις 27-29 Οκτωβρίου, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Η realme η οποία αποτελεί Silver χορηγό της εκδήλωσης, θα διαθέτει στον χώρο ένα εντυπωσιακό περίπτερο όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν τα τελευταία realme μοντέλα και να ενημερωθούν για αυτά. Ακόμα θα διεξάγει διαγωνισμούς με πολλά δώρα τόσο στο περίπτερο της, όσο και στο κεντρικό stage της εκδήλωσης!

Ως μια εταιρεία τεχνολογίας με παγκόσμια εμβέλεια, η realme συνεχίζει να κατακτά με επιτυχία την αγορά των smartphones. Με την παρουσία της στην Ελλάδα, κάνει διαθέσιμα στη χώρα μας, smartphones με κορυφαία χαρακτηριστικά, όσον αφορά τις επιδόσεις τους, τις δυνατότητες της κάμερας και της οθόνης, καθώς και του μεγάλου αποθηκευτικού χώρου και της γρήγορης φόρτισης.

Αλλά η realme δεν σταματά εκεί. Γνωρίζοντας τις ανάγκες των gamers, οι συσκευές της realme έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να ανεβάζουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο.

Έχοντας ως σύνθημά της το «Dare to Leap», δηλαδή «Τολμήστε το επόμενο βήμα», η realme σας προσκαλεί να εκμεταλλευτείτε το μέλλον του gaming και της καινοτομίας. Η realme δεν είναι απλώς μια ακόμη μάρκα smartphones, αλλά υπόσχεται πως θα συνεχίσει να υπερβαίνει τα όρια, να μην παίρνει τίποτα ως δεδομένο και να σας παρέχει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα νέα προϊόντα της realme, στο Gameathlon Back To School, στις 27-29 Οκτωβρίου!

Subscribe to our newsletter!

  Επίσημο: Οι τηλεοράσεις Xiaomi Mi και τα Xiaomi Mi 10 smartphone στην ελληνική αγορά
Previous Article

Δείτε το Apple Premium Partner Store στο The Mall Athens – Εικόνες

Next Article

Η πλήρης λίστα των Samsung Galaxy που αναβαθμίζονται στο One UI 6