realme GT 2 Pro: το πρώτο smartphone με fisheye ultra-wide κάμερα 150°

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
H πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro

Το realme GT 2 Pro είναι το πρώτο smartphone παγκοσμίως που προσφέρει fisheye ultra-wide κάμερα 150°. Το λανσάρισμά του συνοδευεται από τρεις καινοτομίες, συνολικά.

Η realme αναπτύσσει, επίσης, την πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro. Οι υπερευρυγώνιοι φακοί και οι fisheye χρησιμοποιούνται συχνά στη φωτογραφία τοπίου και κτιρίων, καθώς επιτρέπουν στην κάμερα να καταγράφει μια ευρύτερη οπτική σε κάθε φωτογραφία. Το realme GT 2 Pro είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει ultra-wide κάμερα 150°. Αυτή η εξαιρετικά ευρεία κάμερα επεκτείνει το οπτικό πεδίο του τηλεφώνου κατά 278% σε σύγκριση με το πεδίο 84° της κύριας κάμερας.

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, έκανε σήμερα επίσημα την πρεμιέρα των τριών πρώτων τεχνολογιών παγκοσμίως στο realme GT 2 Series Special Event. Οι αδιάκοπες καινοτομίες τεχνολογίας και σχεδιασμού ήταν πάντα οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ταχείας ανάπτυξης της realme, και ως την πρώτη και πιο premium ναυαρχίδα της realme μέχρι σήμερα, η σειρά GT 2 διαθέτει τρεις παγκόσμιες πρωτιές: μία πίσω όψη από βιο-πολυμερές υλικό, μία εξαιρετική 150° ευρεία κάμερα και την επικοινωνία της realme Καινοτομία προς τα εμπρός.

Στιγμιότυπο από το λανσάρισμα του realme GT 2 Pro. (realme)
Στιγμιότυπο από το λανσάρισμα του realme GT 2 Pro. (realme)

Το πρώτο βιο-πολυμερές υλικό στον κόσμο με Master Σχεδιασμό

Το realme GT 2 Pro διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, εμπνευσμένο από το χαρτί. Δημιουργημένο από τον διάσημο βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa, αυτό το “Paper Tech Master Design” κάνει το realme GT 2 Pro το πρώτο smartphone στον κόσμο που ενσωματώνει βιολογικά υλικά.

Συνολικά, τρεις καινοτομίες ανακοίνωσε η realme με το λανσάρισμα του GT 2 Pro. (realme)
Συνολικά, τρεις καινοτομίες ανακοίνωσε η realme με το λανσάρισμα του GT 2 Pro. (realme)

Το πίσω κάλυμμα του realme GT 2 Pro χρησιμοποιεί ένα βιο-πολυμερές υλικό που χρησιμεύει ως μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση έναντι των ορυκτών πρώτων υλών που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Το βιολογικό υλικό SABIC έχει περάσει όχι μόνο από τη Διεθνή Πιστοποίηση Αειφορίας και Άνθρακα (ISCC), αλλά και από άλλα αυστηρά πρότυπα περιβαλλοντικών κανονισμών, όπως τα REACH, RoHS και EPEAT.

Επιπλέον, το νέο design κουτιού της realme μείωσε τη συνολική αναλογία πλαστικών από 21,7% στην προηγούμενη γενιά κινητών σε 0,3% για αυτό το μοντέλο.

Η πρώτη ultra-wide κάμερα 150° παγκοσμίως με λειτουργία fisheye

Οι υπερευρυγώνιοι φακοί χρησιμοποιούνται συχνά στη φωτογραφία τοπίου και κτιρίων, καθώς επιτρέπουν στην κάμερα να καταγράφει μια ευρύτερη οπτική σε κάθε φωτογραφία. Το realme GT 2 Pro είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει ultra-wide κάμερα 150°. Αυτή η εξαιρετικά ευρεία κάμερα επεκτείνει το οπτικό πεδίο του τηλεφώνου κατά 278% σε σύγκριση με το πεδίο 84° της κύριας κάμερας.

Ευρυγώνια λήψη με την  ultra-wide κάμερα 150° του GT 2 Pro
Ευρυγώνια λήψη με την ultra-wide κάμερα 150° του GT 2 Pro. (realme)

Η realme αναπτύσσει, επίσης, την πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro. Αυτή η λειτουργία μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή οπτική ή εξαιρετικά μεγάλο εφέ βάθους πεδίου. Με μεγάλο οπτικό πεδίο, η συνολική εικόνα γίνεται ακόμα πιο ελκυστική οπτικά.

H πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro
H πρώτη λειτουργία κάμερας fisheye στον κόσμο για smartphone στο GT 2 Pro. (realme)

Innovation Forward Communication με σταθερό σήμα και 360°NFC

Το realme GT 2 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα Σύστημα Matrix Array Antenna που αποτελείται από τρεις τεχνολογίες: την πρώτη στον κόσμο τεχνολογία μεταγωγής κεραίας υπερευρείας ζώνης (HyperSmart), έναν ενισχυτή Wi-Fi και τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου 360° (NFC).

(realme)

Η τεχνολογία μεταγωγής κεραίας HyperSmart της realme έχει σχεδιαστεί με 12 περιτυλιγμένες κεραίες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του τηλεφώνου και υποστηρίζουν κύριες ζώνες σε όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις, όλες με την ίδια ισχύ σήματος. Αυτό επιτρέπει στο GT 2 Pro να αξιολογεί έξυπνα την ισχύ του σήματος όλων των κεραιών και να επιλέγει αυτόματα αυτήν με το καλύτερο σήμα.

Οι επιδόσεις σε 5G με και χωρίς HyperSmart Antenna Switching
Οι επιδόσεις σε 5G με και χωρίς HyperSmart Antenna Switching. (realme)

Η εισαγωγή του ενισχυτή δικτύου Wi-Fi περιλαμβάνει μια συμμετρική κεραία Wi-Fi που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει πιο ισορροπημένη ισχύ σήματος γύρω από το τηλέφωνο. Στις δοκιμές της realme, αυτός ο σχεδιασμός βελτίωσε τη σταθερότητα του σήματος κατά 20% σε σύγκριση με τον ασύμμετρο σχεδιασμό κεραίας Wi-Fi.

Το realme GT 2 Pro ενσωματώνει επίσης τις δύο κορυφαίες κυψελοειδείς κεραίες με λειτουργία πομποδέκτη σήματος NFC, αυξάνοντας την περιοχή ανίχνευσης κατά 500% και την απόσταση ανίχνευσης κατά 20%. Ολόκληρο το επάνω μέρος του GT 2 Pro ανιχνεύει σήματα NFC προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, διευκολύνοντας τη χρήση του NFC για ανέπαφες πληρωμές, σύζευξη Bluetooth ή άλλες διάφορες χρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme – https://www.realme.com/ 

To άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της realme.

Previous Article

To Samsung Galaxy S22 Ultra/Note έχει καλύτερη ανάλυση από το S21 Ultra

Next Article

Τo AI benchmark του MediaTek Dimensity 9000 υπερτερεί των άλλων chip

sonos move