15 Ιουνίου έρχεται το realme GT 5G στην Ελλάδα

Author: No Comments Share:
realme gt 5g

Το realme GT 5G θα έχει 6,43 ίντσες Super AMOLED οθόνη, με FHD+ ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης και “καταπληκτικές επιδόσεις”.

Η realme αποκάλυψε ότι η ναυαρχίδα της, realme GT 5G, με “καταπληκτικές επιδόσεις και ταχύτητα”, θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιούνιου 2021, στην Ελλάδα. Το realme GT 5G θα έχει 6,43 ιντσών, Super AMOLED, οθόνη με FHD+ ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 98% NTSC, 100% P3, 91.7% αναλογία οθόνης προς σώμα, 16MP selfie κάμερα, ενώ οι κύριες κάμερες του realme GT είναι τρεις, η 64MP Sony IMX682 κύρια, μία 8MP ultra wide, και μια 2MP macro.

Οι επιδόσεις του realme GT 5G

Sonos Roam banner

Για τις “καταπληκτικές επιδόσεις”, το realme GT 5G βασίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 888, διαθέτει 8GB/12GB LPDDR5 μνήμη RAM, 128GB/256GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο και 4.500mAh μπαταρία που υποστηρίζει 65W Super Dart γρήγορη φόρτιση.

Making 5G Global: Accessibility for All

H ανακοίνωση έγινε στη σύνοδο κορυφής 5G με θέμα “Making 5G Global: Accessibility for All ”, η οποία συγκέντρωσε ηγέτες από τεχνολογική βιομηχανία, ερευνητικά ίδρυματα και προμηθευτές εξοπλισμού και συσκευών για να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με διάφορα θέματα γύρω από το 5G: τρέχουσα παγκόσμια συνδεσιμότητα 5G – τις κατευθυντήριες δυνάμεις πίσω από αυτήν και την τεχνολογική πτυχή της εξέλιξης του 5G- η μοναδική σχέση μεταξύ του 5G και της νεότερης γενιάς- και πώς να διευκολυνθεί περαιτέρω η προσβασιμότητα του 5G στο μέλλον. 

Στη σύνοδο, η realme ανακοίνωσε ότι θα δώσει τη δυνατότητα σε 100 εκατομμύρια νέους καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartphones 5G μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Στη σύνοδο κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την GSMA και την Counterpoint Research

O Madhav Sheth, VP and CEO of India and Europe, realme, δήλωσε στη σύνοδο κορυφής: “Ξεκινώντας με το πρώτο μας μοντέλο 5G, το realme X50, έχουμε εξερευνήσει νέες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνικές καινοτομίες για να προσφέρουμε στους χρήστες πιο λεπτά και σχεδιαστικά εντυπωσιακά τηλέφωνα 5G με ισχυρές επιδόσεις. Πιστεύουμε ότι στην εποχή του 5G, η συμβολή στην επιτάχυνση της υιοθέτησης αυτής της νέας τεχνολογίας αποτελεί κρίσιμη αποστολή για την realme. Θα εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε στη διάδοση του 5G, ακούγοντας περισσότερο τις ανάγκες των καταναλωτών, προωθώντας την καινοτομία των προϊόντων και συμβάλλοντας στη δημιουργία του ευρύτερου οικοσυστήματος 5G με τους εταίρους μας στον κλάδο”.

O Johnny Chen, Brand Director, realme, πρόσθεσε, “Η realme πιστεύει ότι το 5G είναι για τη νέα γενιά – τους γηγενείς του διαδικτύου που αναζητούν τρόπους σύνδεσης και έκφρασης πέρα από τον φυσικό κόσμο. Ως μάρκα που είναι αφιερωμένη στους νέους καταναλωτές, η realme προσπαθεί να ακούσει προσεκτικά τι περιμένουν από την τεχνολογία 5G και να τους εμπλέξει περισσότερο στη διαδικασία δημιουργίας μιας καλύτερης εμπειρίας χρήστη 5G. Ενισχύοντας τους νέους, ελπίζουμε ότι μπορούν με τη σειρά τους να γίνουν οι πρωτοπόροι της υιοθέτησης του 5G και να βοηθήσουν να οδηγηθούν περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή του 5G”.

Στη σύνοδο κορυφής συμμετείχε, επίσης, ο Kalvin Bahia, Principal Economist, GSMA Intelligence. Ο ίδιος σχολίασε: “Μέχρι τον Μάιο του τρέχοντος έτους, 60 χώρες σε όλο τον κόσμο είχαν ξεκινήσει το 5G – 12 από αυτές είναι αναδυόμενες αγορές και κυρίως στην Ασία. Ενώ η αύξηση της κάλυψης του 5G είναι ενθαρρυντική, μια έρευνα της GSMA δείχνει ότι παραμένουν και άλλα εμπόδια για την ευρεία υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας από τους καταναλωτές, όπως η οικονομικά προσιτές συσκευές, η έλλειψη ψηφιακού αλφαβητισμού και δεξιοτήτων και το κόστος των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Παρ’ όλα αυτά, η μετάβαση στο 5G είναι αναπόφευκτη σε όλο τον κόσμο και το 5G αναμένεται να αποφέρει 600 δισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια οικονομία κατά την επόμενη δεκαετία”.

Ο Peter Richardson, VP and Co-founder, Counterpoint Research συμφωνεί ότι η ανάπτυξη του 5G ήταν εντυπωσιακή και ότι η ταχεία μείωση των τιμών των smartphones ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες. Σημείωσε: “Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, είδαμε μερικά εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα 5G που προσφέρονταν σε προσιτές τιμές στην Κίνα, με την realme να είναι η πιο επιθετική με το V3 5G να πωλείται σε περίπου 145 δολάρια ΗΠΑ. Η realme συμβάλλει στη διάδοση της τεχνολογίας σε πολλές άλλες χώρες με μια σειρά από συναρπαστικά προϊόντα με εξαιρετικές προδιαγραφές σε εκπληκτικά προσιτές τιμές”.

Mr. Rajen Vagadia, VP and President, Qualcomm India & SAARC: Για την υποστήριξη της παγκόσμιας υιοθέτησης των προϊόντων 5G, η realme θα δημιουργήσει επτά κέντρα R&D σε όλο τον κόσμο το 2021, αφιερωμένα στη διερεύνηση καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων 5G. Επί του παρόντος, το 90% των πόρων R&D της realme έχει μετατραπεί σε τεχνολογία και προϊόντα 5G. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, η realme θα επενδύσει 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ παγκοσμίως στην έρευνα τεχνολογίας 5G και στην ανάπτυξη προϊόντων, καθώς και στην προώθηση της παγκόσμιας διάδοσης του 5G.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Samsung Galaxy A22 5G: επίσημα με οθόνη 90Hz και τεράστια μπαταρία

Next Article

5G με €199,90 – Το Redmi Note 10 5G της Xiaomi ήρθε στην Ελλάδα!