Η realme φέρνει το realme GT NEO 2 στην Ελλάδα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η realme φέρνει το realme GT NEO 2 στην Ελλάδα

Το realme GT NEO 2 κυκλοφορεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone παγκοσμίως και μια από τις έξι κορυφαίες εταιρείες smartphone στον κόσμο, φέρνει στην Ελλάδα το realme GT NEO 2, στις 15 Νοεμβρίου.

Η ναυαρχίδα της εταιρείας, η σειρά realme GT, συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία, άψογο design και απευθύνεται στους πραγματικούς λάτρεις της τεχνολογίας. Η σειρά realme GT NEO διαθέτει κορυφαίες προδιαγραφές και premium εμφάνιση και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χρήσης.

Με γνώμονα την παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, η realme εργάζεται συνεχώς για να κάνει προσιτά τα smartphones υψηλών προδιαγραφών στους καθημερινούς χρήστες. Έτσι δημιουργήθηκε το realme GT NΕO 2, το οποίο σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία στην κινεζική αγορά, έχοντας φτάσει τις 1.000.0000 πωλήσεις.

Ως ναυαρχίδα της σειράς realme GT, το realme GT NΕO 2 είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8, σύστημα ψύξης, δακτυλικό αποτύπωμα και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Όσον αφορά το design του – ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς – το GT NEO 2 έρχεται σε ένα εντυπωσιακό χρώμα – το NEO Green.

Η realme, όμως δε σταματά εδώ! Εκτός από το realme GT NEO 2, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πολύ οικονομικό smartphone C25Y. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το realme GT NΕO 2 στη διεύθυνση www.realme.com.

Δελτίο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα από την realme:

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

D-Link: Από το hardware στο AI & Networking

Next Article

Το Microsoft OneDrive δεν θα είναι πλέον συμβατό με εκατομμύρια υπολογιστές