Κάμερα δράσης Rollei Actioncam 425 με 4Κ και 1080/60p

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
rollei actioncam 425

Η ναυαρχίδα της σειράς Actioncam 400, η Actioncam 425, προσφέρει ανάλυση video 4K με 25fps. Κάνει εγγραφή Full HD έως και 60fps και διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό 170° και συνοδεύεται από πολλά αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό.

(δ.τ) Με τις ποικίλες βάσεις στήριξης, τους προσαρμογείς και τα βίδες ασφαλείας, μπορείτε να προσαρτήσετε την Rollei Actioncam 425 σχεδόν σε κάθε επιφάνεια, κράνος ή εξοπλισμό, ακόμα και σε αυτούς που λίγο καιρό πριν κάτι τέτοιο φαινόταν αδύνατο. Η Rollei 425 διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi, εμβέλειας 20m, και ένα τηλεχειριστήριο καρπού μέσω ραδιοσυχνότητας που σας βοηθάει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε την action camera σας.

rollei actioncam 425 4K
H Rollei Actioncam 425 διαθέτει Wi-Fi εμβέλειας 20m για την επικοινωνία με το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο καρπού. (φωτό: Rollei)

Είναι ένας τρόπος να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας καθώς χειρίζεστε την action cam απλά πατώντας τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου, ακόμα και στην περίπτωση που φοράτε γάντια. Το τηλεχειριστήριο είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και ένα μέτρο. Μπορείτε να κάνετε λήψη μιας κατάλληλης εφαρμογής για το iPhone ή το Android smartphone από το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών.

Για καταδύσεις σε βάθος έως και 40 μέτρα

Όσοι κάνουν καταδύσεις μπορούν τώρα να βάλουν στην άκρη τις μεγάλες και βαριές υποβρύχιες φωτογραφικές τους μηχανές και να προτιμήσουν μία εύχρηστη και ισχυρή action cam για τις υποβρύχιες δραστηριότητές τους. Η Rollei Actioncam μπορεί να σας συνοδεύσει σε βάθος έως και 40 μέτρα και χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, μπορεί να καταγράφει τις αναμνήσεις σας για έως και 90 λεπτά. Έξω από το νερό, απλά αντικαταστήστε την υποβρύχια θύρα στην οπίσθια όψη της μηχανής με την αντίστοιχη ανθεκτική στις πιτσιλιές θύρα για να βελτιώσετε την εγγραφή του ήχου.

  Κάμερα δράσης Rollei Actioncam 430

Το ασφαλές σύστημα απελευθέρωσης SRS, που συνοδεύει όλες τις καινούριες Rollei Actioncams, αποτρέπει τους τραυματισμούς όταν χρησιμοποιείται μαζί με το αυτοκόλλητο ασφαλείας. Η Rollei Actioncam 425 διατίθεται με ένα ολοκληρωμένο σετ εξαρτημάτων που σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι για την επόμενη δραστηριότητά σας ευθύς μόλις ανοίξετε τη συσκευασία της μηχανής.

Βασικά χαρακτηριστικά Rollei Actioncam 425

§ Αδιάβροχη σε βάθος έως και 40m

§ Αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως και 1 m (σύμφωνα με το πρότυπο ΙΡ 68)

§ Αισθητήρας CMOS 5 Megapixels

§ Δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 12 megapixels (Interpolated)

§ Διάφραγμα f/2,0

§ Ανάλυση video 4K/25 fps

§ Οθόνη TFT LCD 2,0”

§ Δέχεται κάρτα micro SD έως 32G (class 10)

§ Θύρες microUSB, microHDMI

§ Μορφή αρχείων: JPG (φωτογραφία), MOV (video)

§ Ενσωματωμένο WiFi (εμβέλειας 20m)

§ Λειτουργίες Photo Time Lapse, Snow Mode

§ Υπερ-ευρυγώνιος φακός 170°

§ Επαναφορτιζόμενη μπαταρία LiOn 3,7V-1050mAh

§ Βάρος 67 gr

§ Διαστάσεις 59,3 x 41,1 x 24,6 mm

§ 2 χρόνια εγγύηση

§ Περιλαμβάνονται στην συσκευασία: Τηλεχειριστήριο καρπού, υποβρύχια προστατευτική θήκη με 2 εναλλάξιμα χειριστήρια, πίσω πάνελ (1x για κατάδυση, 1x για προστασία από πιτσιλιές), επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, βάση πλαισίου κάμερας και προσαρμογέας, βάση στήριξης με 2 εξαρτήματα ασφαλείας, 3Μ αυτοκόλλητα ασφαλείας για επίπεδη επιφάνεια, 3Μ αυτοκόλλητα για καμπύλη επιφάνεια, προσαρμογέας τριπόδου, καλώδιο USB, εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

rollei actioncam 425 accessories
Τα αξεσουάρ που συνοδεύουν τη Rollei Actioncam 425. (φωτό: Rollei)

Previous Article

Απλότητα LG Signature OLED TV W8

Next Article

Land Rover Explore review – Android outdoor phone