Απλότητα LG Signature OLED TV W8

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Με συνολικά 7 βραβεία για το 2018, τα νέα μοντέλα Signature OLED TV W8 μαγνητίζουν τα βλέμματα με τη σχεδίαση και την  απόδοσή τους.

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα της σειράς LG Signature OLED TV W8 τα οποία διαθέτουν λεπτή σχεδίαση και δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης δίνοντας την αίσθηση ότι γίνονται ένα με τον τοίχο (wallpaper TV). Διαθέσιμα σε 77 (OLED77W8PLA) και 65 ίντσες (OLED65W8PLA) αντίστοιχα, τα νέα μοντέλα ακολουθούν πιστά τη φιλοσοφία “less is more” της LG αφαιρώντας τα πάντα για να δώσουν έμφαση αποκλειστικά στην οθόνη.

Χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά της και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η τηλεόραση Signature OLED TV W8 έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 7 βραβεία.

LG Signature OLED TV W8
LG Signature OLED TV W8 (φωτό: LG)

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α9, κάθε εικόνα της νέας σειράς Signature OLED TV W8 είναι διαφορετική σε σχέση με τις άλλες τηλεοράσεις. Η LG δημιούργησε τον επεξεργαστή εικόνας α9 αποκλειστικά για τις OLED τηλεοράσεις, συγκεντρώνοντας εμπειρία πολλών ετών για να υποστηρίξει τόσο βελτιώσεις στην ποιότητα εικόνας, όσο και σε εικόνες και βίντεο με υψηλό ρυθμό καρέ (high frame rate – HFR). Καθώς ο επεξεργαστής α9 υποστηρίζει HFR 120 (100) καρέ ανά δευτερόλεπτο, η απεικόνιση βίντεο και η εναλλαγή εικόνας γίνεται ομαλά και ζωντανά αποφεύγοντας το τρέμουλο και θόλωση

Με την υποστήριξη του Cinema HDR στα νέα μοντέλα της σειράς Signature OLED TV W8, ο θεατής βλέπει εικόνες με ρεαλιστικά χρώματα, λέει η LG. Το Dolby Vision, η πιο δημοφιλής και προηγμένη λύση HDR και το πρότυπο που προτιμούν τα περισσότερο στούντιο του Χόλυγουντ. Επιπλέον, υποστηρίζεται το Advanced HDR της Technicolor, καθώς και τα πρότυπα HDR10 Pro και HLG Pro. 

Το Dolby Atmos αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. 

Η Signature OLED W8 της LG με τον μοναδικό picture on wall σχεδιασμόταιριάζει στον τοίχο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκμεταλλευτεί το χώρο στο μέγιστο βαθμό. Η ευθυγράμμιση της λεπτής οθόνης με τον τοίχο είναι εφικτή μόνο χάρη στην τεχνολογία τηλεοράσεων OLED της LG. Έτσι η τηλεόραση εναρμονίζεται με τη διακόσμηση και συμπληρώνει τον τρόπο ζωής του χρήστη. 

Tα μοντέλα LG OLED77W8PLA και LG OLED65W8PLA είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Previous Article

RX100 VI: ανανέωση της σειράς από τη Sony

Next Article

Κάμερα δράσης Rollei Actioncam 425 με 4Κ και 1080/60p