Samsung 8K QLED TV 55″ & 5G smartphones

Author: No Comments Share:
Samsung QLED 8K TV 55"

Η Samsung διαθέτει πλέον πλήρη σειρά QLED 8K TV, τα Galaxy A90 5G και Galaxy Fold 5G, όπως και τη σειρά οικιακών συσκευών Bespoke.

Η Samsung συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια λειτουργίας. Με αφορμή αυτή την επέτειο, η εταιρεία παρουσίασε στο πλαίσιο της IFA 2019, το όραμα της για την καινοτομία, τη συνδεσιμότητα και το μέλλον.

Η Samsung ανακοίνωσε την ευρεία διάθεση της QLED 8K τεχνολογίας με την παρουσίαση μιας πλήρους σειράς QLED 8K TV, την καινοτομία στην αγορά οικιακών συσκευών με την σειρά εξατομικευμένων ψυγείων BESPOKE και την περαιτέρω επέκταση 5G συσκευών της Samsung με το λανσάρισμα των νέων Galaxy A90 5G και Galaxy Fold 5G. Η διάθεση αυτών των προϊόντων, αλλά και πολλών ακόμα, υποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας για ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα για το αύριο.

Samsung QLED 8K TV 55 ιντσών

Samsung QLED 8K TV 55"
H ανάλυση 8Κ είναι πλέον διαθέσιμη στις 55″ με τις Samsung 8K QLED TV. Οι μικρότερες ίντσες αναμένεται να κάνουν πιο προσιτή την τεχνολογία 8K στις τηλεοράσεις σε περισσότερους καταναλωτές. (φωτό: Samsung)

Από την παρουσίαση της QLED 8K TV της Samsung πέρυσι, οι συνολικές αγορές των QLED Τηλεοράσεων έχουν αυξηθεί κατά 200%, σε ένα έτος. Αυτή η ταχεία υιοθέτηση των QLED Τηλεοράσεων έχει ως αποτέλεσμα, την πώληση περισσοτέρων από 2 εκατομμύρια συσκευών σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου 2019, δείχνοντας την καταναλωτική τάση για τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας, με μεγάλες οθόνες, λέει η Samsung. Η QLED 8K 55 ιντσών αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σειρά, η οποία θα πλαισιωθεί από τις Samsung QLED τηλεοράσεις 65, 75, 82 και 85 ιντσών.

Η QLED 8K TV 55 ιντσών θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο τον Σεπτέμβριο. Με αυτήν τη νέα προσθήκη, η Samsung ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών για περισσότερες επιλογές, παρέχοντας ένα εύρος μεγεθών, για τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Η νέα έκδοση 55 ιντσών θα προσφέρει ποιότητα εικόνας, 100% όγκο χρώματος και επαναστατική τεχνολογία ΑΙ upscaling. Είτε ο καταναλωτής παρακολουθεί περιεχόμενο μέσω υπηρεσίας streaming, ή με set-top box μέσω HDMI, USB, ή ακόμα και με mobile mirroring, ο Quantum Processor 8K αναγνωρίζει και αναβαθμίζει το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας 8Κ.

«Από την κυκλοφορία της πρώτης ασπρόμαυρης τηλεόρασης της Samsung σχεδόν 50 χρόνια πριν, παρουσιάζουμε συνεχώς πρωτοποριακές τεχνολογίες στους τομείς των ηλεκτρονικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, οικιακών συσκευών και κινητής», δήλωσε ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer και Vice President στη Samsung Europe. «Η Samsung θα συνεχίσει να ενισχύει την εταιρική κληρονομιά και να προσφέρει καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των καταναλωτών».

Galaxy A90 5G: Η Samsung επεκτείνει το 5G Galaxy oικοσύστημά της

Από την κυκλοφορία του Galaxy S10 5G νωρίτερα μέσα στο έτος, η Samsung συνεργάζεται με ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών για να παρέχει σε όλους πρόσβαση σε 5G κινητή συνδεσιμότητα.

Σήμερα, η Samsung ενίσχυσε ακόμα περισσότερα τη σειρά της με 5G smartphones παρουσιάζοντας το Galaxy A90 5G, που θα διατίθεται στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο 2019. Με το Galaxy A90 5G, οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν γρήγορα περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να διαμοιράζονται live video, να απολαμβάνουν οθόνη FHD+ Super AMOLED Infinity-U 6,7 ιντσών και να επωφελούνται μπαταρίας 4.500mAh και βασικής κάμερας 48MP.

Η Samsung επιβεβαίωσε πως το Galaxy Fold θα διατίθεται στις αποχρώσεις Cosmo Black και Space Silver ξεκινώντας από τις 18 Σεπτεμβρίου 2019, σε Γαλλία, Γερμανία, Κορέα, Σιγκαπούρη και Ηνωμένο Βασίλειο, με την κυκλοφορία στις ΗΠΑ να ακολουθεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. Το Galaxy Fold αποτελεί μια εντελώς νέα κατηγορία στην κινητή τεχνολογία που προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, από το πολυτελές φινίρισμα μέχρι το μοναδικό αναδιπλούμενο UX, ευέλικτη κάμερα και premium απόδοση. Μια 5G έκδοση θα διατίθεται, επίσης, σε επιλεγμένες αγορές, παρέχοντας στους καταναλωτές την τελευταία συνδεσιμότητα δικτύου για να ενισχύσει περαιτέρω τη νέα εμπειρία αναδίπλωσης.

Hands on με το βελτιωμένο Galaxy Fold

Σειρά οικιακών συσκευών Samsung Bespoke

Καθώς η διακόσμηση του σπιτιού και η επιλογή οικιακών συσκευών είναι αλληλένδετες στο σύγχρονο lifestyle, η Samsung δημιουργεί ακόμα περισσότερες προσαρμόσιμες οικιακές λύσεις για να ικανοποιήσει κάθε καταναλωτή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σειρά ψυγείων Bespoke της Samsung έρχεται στην Ευρώπη. Σχεδιασμένα ως αρθρωτές μονάδες, τα ψυγεία ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με συσκευές που διαθέτουν από μία ως τέσσερις πόρτες.

Samsung Bespoke
(φωτό: Samsung)

Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ακόμα περισσότερα από την κουζίνα τους, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου πολύ-λειτουργικού φούρνου ατμού Dual Cook. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλα τα στιλ Ευρωπαϊκών κουζινών, ο νέος φούρνος ατμού Dual Cook Steam έχει εκπληκτική εμφάνιση. Η προετοιμασία γευμάτων γίνεται ευκολότερη και εξυπνότερη με 8 διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος, διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Steam Assisted Cooking, για νέους τρόπους προετοιμασίας υγιεινών και απολαυστικών γευμάτων.

Οι καινοτομίες κουζίνας της Samsung έχουν συμβάλλει ήδη στη μείωση του επιπέδου παραγωγής οικιακών απορριμμάτων. Η εταιρεία ανακοίνωσε στην IFA 2019 ένα στενότερο πλαίσιο συνεργασίας με την Whisk, εταιρεία ανάπτυξης έξυπνης πλατφόρμας τροφίμων. Με την ενσωμάτωσή της Whisk στις εφαρμογές των οικιακών συσκευών της Samsung, όπως για παράδειγμα στις έξυπνες λίστες για ψώνια των ψυγείων Family Hub, οι Samsung και Whisk δημιουργούν μια πιο διασκεδαστική και οικολογική εμπειρία μαγειρέματος για όλη την οικογένεια.

Ταυτόχρονα, η Samsung εστιάζει στην παροχή προϊόντων που ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών. Το AirDresser, που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θυμίζει ντουλάπα ή κάθετο καθρέφτη, είναι μια συσκευή για το φρεσκάρισμα των ρούχων. Επιπλέον, η Samsung παρουσιάζει το Air Purifier AX9500, το πρώτο Wind-Free σύστημα καθαρισμού στον κόσμο. Ο αρθρωτός σχεδιασμός του διασφαλίζει πως ταιριάζει σε όλα τα σπίτια και με σύστημα φιλτραρίσματος τριών επιπέδων μειώνει την παρουσία επιβλαβών αερίων, σκόνης και αλλεργιογόνων που εισέρχονται στο οικιακό περιβάλλον μέσω του αέρα.

Με τη νέα ασύρματη ηλεκτρική σκούπα POWERstick Jet, οι καταναλωτές απολαμβάνουν την επαναστατική εμπειρία μιας συσκευής με ικανότητα αναρρόφησης 200W. Με το σύστημα φιλτραρίσματος 5 επιπέδων HEPA και διάρκεια μπαταρίας μιας ώρας, μπορεί να απορροφήσει το 99.999% των σωματιδίων σκόνης και αλλεργιογόνων, διασφαλίζοντας πως δεν θα απελευθερωθούν ξανά μέσω του εξαερισμού σκούπας.

Από το 2017, η Samsung επιδεικνύει τις καινοτόμες τεχνολογίες της στην Samsung Town, έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν το μοναδικό και άνετο τρόπο συνδεδεμένης ζωής. Φέτος, η Samsung ακολούθησε μια νέα προσέγγιση σχεδιάζοντας χώρους για κάθε τύπο καταναλωτή, από τους ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονται από το σπίτι μέχρι τους αεικίνητους influencers.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Samsung που ανακοινώθηκαν στην IFA 2019, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Samsung Electronics Booth στο Level 2, City Cube Berlin από τις 6-11 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Samsung και τα προϊόντα της, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr .

Previous Article

Honor PocketVision: app με ΑΙ για άτομα με προβλήματα όρασης

Next Article

LG 8K OLED και NanoCell TV με “πραγματική ανάλυση 8K”