Επίσημο: To Samsung Galaxy Fold διατίθεται βελτιωμένο από τον Σεπτέμβριο

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Βελτιωμένο Galaxy Fold

Οι βελτιώσεις της Samsung στο Galaxy Fold για να ισχυροποιήσει και να προφυλάξει την αναδιπλούμενη οθόνη του πριν το νέο λανσάρισμα.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Fold, το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone. Παρά τις εκτεταμένες δοκιμές της εταιρείας, το Galaxy Fold δεν ήταν τόσο ανθεκτικό στη χρήση, όσο αυτή υπολόγιζε, με αποτέλεσμα την αναβολή της εμπορικής διάθεσής του για περίπου 5 μήνες. Η κορεατική εταιρεία δηλώνει ότι έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες μετατροπές στο Galaxy Fold, το οποίο θα αρχίσει να διατίθεται διεθνώς από τον Σεπτέμβριο 2019.

Βελτιωμένο Galaxy Fold
(φωτό: Samsung)

Τους 5 μήνες που μεσολάβησαν, η Samsung αξιολόγησε εκ νέου το σχεδιασμό του Galaxy Fold και έκανε τις απαραίτητες βελτιώσεις, ενώ διεξήγαγε αυστηρές δοκιμές για να τις επικυρώσει.

Οι βελτιώσεις στο Galaxy Fold

Οι βελτιώσεις στο σχεδιασμό και την κατασκευή του Galaxy Fold περιλαμβάνουν:

  • Το επάνω προστατευτικό στρώμα της οθόνης Infinity Flex έχει επεκταθεί πέρα ​​από το όριο του πλαισίου καθιστώντας εμφανές ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δομής της και δεν προορίζεται για αφαίρεση.
  • Επιπρόσθετες ενισχύσεις για την καλύτερη προστασία της συσκευής από εξωτερικά σωματίδια διατηρώντας παράλληλα το πτυσσόμενο φορμά:
  1. Το πάνω και το κάτω μέρος της περιοχής άρθρωσης έχουν ενισχυθεί με προστιθέμενα καλύμματα προστασίας.
  2. Πρόσθετα μεταλλικά στρώματα κάτω από την οθόνη Flex Infinity έχουν συμπεριληφθεί για να ενισχύσουν την προστασία της οθόνης.
  3. Ο χώρος μεταξύ του μεντεσέ και του σώματος του Galaxy Fold έχει μειωθεί.
Βελτιωμένο Galaxy Fold
(φωτό: Samsung)

Μαζί με αυτές τις βελτιώσεις, η Samsung εργάζεται επίσης συνεχώς για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας χρήστη Galaxy Fold, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης περισσότερων εφαρμογών και υπηρεσιών για το μοναδικό πτυσσόμενο UX.

Η Samsung διεξάγει δοκιμές τελικού προϊόντος για να προσφέρει το Galaxy Fold στους καταναλωτές από τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένες αγορές. Τα στοιχεία της διαθεσιμότητας θα μοιραστούν λίγο πριν το λανσάρισμα.

Το Galaxy Fold, όπως και τα άλλα αναδιπλούμενα ή πτυσσόμενα smartphone αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ συσκευής και χρήστη. 

Βελτιωμένο Galaxy Fold
(φωτό: Samsung)

Στην Samsung δηλώνουν, «εκτιμούμε την υποστήριξη και την υπομονή των φίλων του Galaxy σε όλο τον κόσμο. Το Galaxy Fold είναι συσκευή με μεγάλο χρόνο ανάπτυξης και σχεδιασμού και είμαστε υπερήφανοι που το μοιραζόμαστε με τον κόσμο και ανυπομονούμε να το φέρουμε στους καταναλωτές.»

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Samsung.

Previous Article

Huawei smartphones και gadgets σε super τιμές!

Next Article

Nikon Coolpix P1000 review – x125 optical zoom camera