Το νέο Samsung Exynos chip για wearables

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το νέο Exynos chip της Samsung για τα smartwatch της

Ο Exynos W920 θα χρησιμοποιείται από το smartwatch Samsung Galaxy Watch 4.

H Samsung μόλις ανακοίνωσε τον νέο επεξεργαστή της για wearable, τον Exynos W920, ο οποίος συμπεριλαμβάνει ένα LTE modem και είναι ο πρώτος στην αγορά που κατασκευάστηκε με την μέθοδο extreme ultra-violet (EUV) των 5 νανομέτρων.

Η εταιρεία αναφέρει πως προσφέρει μεγάλη δύναμη και αποδοτικότητα, κάτι που χρειάζονται τα νέα smartwatch.

Το νέο chip θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο Galaxy Watch 4 που θα χρησιμοποιεί WearOS πλατφόρμα από την Samsung σε συνεργασία με την Google.

samsung exynos w920
(Samsung)

Ο νέος επεξεργαστής διαθέτει δύο ARM Cortex-A55 πυρήνες και μία ARM Mali-G68 κάρτα γραφικών που ενισχύει την απόδοση του επεξεργαστή κατά 20%.

Με τους αναβαθμισμένους πυρήνες και την βελτιωμένη απόδοση, το Exynos W920 chip επιτρέπει την πιο γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών και πιο interactive γραφικό user interface.

Ο νέος επεξεργαστής διαθέτει επίσης έναν επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης, τον Cortex-M55, που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας για το mode always-on-display, είναι ενσωματωμένος με ένα 4G LTE Cat.4 modem και υποστηρίζει Global Navigation Satellite System (GNSS) για την καλύτερη καταγραφή ταχύτητας, απόστασης και περιοχών.

O Harry Cho, αντιπρόεδρος του System LSI marketing της Samsung, αναφέρει: «Με τον Exynos W920, τα μελλοντικά smartwatch θα μπορούν να τρέξουν εφαρμογές πιο γρήγορα και με πιο οπτικά ελκυστικά UI την ώρα που ο χρήστης θα χρησιμοποιεί το γρήγορο LTE.»

Previous Article

Τα νέα Gaming features του Android 12

Next Article

realme GT Master Edition Series: λανσάρεται 18 Αυγούστου

sonos move