Τα νέα Gaming features του Android 12

Author: No Comments Share:
Τα νέα Gaming features του Android 12

 Mε τα gaming features του Android 12, o χρήστης θα μπορεί πλεόν να παίξει ένα παιχνίδι κατά το download ακόμα.

Νέα gaming features στο Android 12! Με την κυκλοφορία του Android 12 να πλησιάζει, οι ανακοινώσεις τις Google για τα επερχόμενα features πληθαίνουν. Η εταιρεία παρουσίασε κάποια νέα, αρκετά ενδιαφέροντα gaming features, δίνοντας βάση στο ότι ο χρήστης θα μπορεί πλεόν να παίξει ένα παιχνίδι όσο κατεβαίνει.

Τα νέα έρχονται από το Google for Games Developer Summit 2021, ένα συνέδριο της εταιρείας για νέους developers που ενδιαφέρονται να κυκλοφορήσουν εφαρμογές στην πλατφόρμα της. Αναφέρθηκε πως η νέα υπηρεσία θα επιτρέψει στον χρήστη να «ξεκινήσει το gameplay μέσα σε δευτερόλεπτα, όσο η εφαρμογή ακόμα κατεβαίνει στο background.»

Από την στιγμή που το feature play-as-you-download δεν είναι ακόμη έτοιμο για το κοινό, η Google προσέφερε για παράδειγμα ένα animation με ένα παιχνίδι BMX των 127MB να είναι έτοιμο για άνοιγμα με μόλις το 20% να έχει ληφθεί.

Το άνοιγμα παιχνιδιών και η χρήση τους δεν είναι ένα νέο concept στον κόσμο του gaming. Δεν έχει εφαρμοστεί σε Android εφαρμογές μέχρι τώρα, ωστόσο, μιας και το μέγεθος τους είναι αρκετά μικρό σε σχέση με τα console games. Με το που ξεκινήσει το download, θα εμφανιστεί ένα progress bar στο Play Store και ένα κουμπί θα εμφανιστεί με το που το παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Αν δεν είναι, θα παραμείνεις στην σελίδα του Play Store μέχρι να ετοιμαστεί. Από ό,τι φαίνεται όμως, ο χρήστης θα χρειαστεί μία καλή σύνδεση στο internet για να χρησιμοποιεί το παιχνίδι από το cloud.

H Google ανακοίνωσε επίσης πως θα προσθέσει ένα νέο game dashboard στο Android 12, ένα launcher feature που κατασκευαστές όπως οι OnePlus, Samsung και Asus συμπεριλαμβάνουν εδώ και καιρό στις συσκευές τους.

Τέλος, η Google θα προσφέρει ένα feature παρόμοιο με το screen record που θα λέγεται Game Mode API. Το overlay αυτό θα διαθέτει ένα κουμπί το οποίο θα δίνει πρόσβαση στα screen recordings, λειτουργία Μην Ενοχλείτε και αλλαγή φωτεινότητας χωρίς να χρειάζεται τον χρήστη να σύρει προς τα κάτω για να εμφανιστεί το μενού.

Previous Article

LG Tone Free FP8: Η νέα προσθήκη στην οικογένεια των wireless ακουστικών

Next Article

Το νέο Samsung Exynos chip για wearables