Τα Samsung Galaxy A02s & A12 διαθέσιμα το 2021 σε “εξαιρετική τιμή”

Author: No Comments Share:
Gaxaly A12 Galaxy A02s combo

[Updated] Τα Galaxy A02s και A12 διαθέτουν οθόνη HD+ Infinity-V 6,5″ μπαταρία 5.000 mAh και ταχεία φόρτιση 15W.

[Update: Το άρθρο ενημερώθηκε με νέες φωτογραφίες των επερχόμενων Galaxy smartphones]. Η Samsung παρουσίασε τα smartphones Galaxy A12 και Galaxy A02s. Τα Galaxy A12 και Galaxy A02s θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική και κυπριακή αγορά στις αρχές του 2021. Και τα δύο smartphone διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας, πολλαπλές κάμερες και μεγάλη οθόνη.

«Τα Galaxy A12 και A02s αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για δημιουργία προϊόντων και εμπειριών, σε όλες τις κατηγορίες τιμών, χωρίς συμβιβασμούς», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Τα νέα smartphones προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη εξαιρετική σειρά Galaxy A, προσφέροντας στους χρήστες την απαραίτητη καινοτομία, σε εξαιρετική τιμή».

Galaxy A02s & Galaxy A12: Περισσότερη ισχύς για μεγαλύτερη διάρκεια

Gaxaly A12 Galaxy A02s combo
(φωτό: Samsung)

Τα νέα Galaxy A διαθέτουν οθόνη HD+ Infinity-V 6,5 ιντσών, ενώ η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5.000 mAh εξασφαλίζει την παρακολούθηση περιεχόμενου, χωρίς διαλείμματα. Ακόμα, χάρη στην ταχεία φόρτιση 15W, ο χρόνος φόρτισης μειώνεται.

Λεπτομερής αποτύπωση κάθε στιγμής

Τα νέα Galaxy A ενσωματώνουν πανίσχυρες κάμερες που διευκολύνουν την τέλεια λήψη, περισσότερο από ποτέ. Οι κύριες κάμερες 48ΜΡ του Galaxy A12 και 13ΜΡ του A02s εξασφαλίζουν την αποτύπωση σημαντικών στιγμών σε απίθανη ποιότητα. Επίσης, το Galaxy A12 διαθέτει μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 5MP για άριστες φωτογραφίες οριζόντιας διάταξης. Και τα δύο ενσωματώνουν κάμερα βάθους 2MP, που επιτρέπουν στον χρήστη να επικεντρωθεί σε αυτά που έχουν σημασία, και μια Macro κάμερα 2MP για λεπτομερείς κοντινές λήψεις. 

Galaxy Σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Gaxaly A12 Galaxy A02s combo
(φωτό: Samsung)

Τα A12 και A02s διαθέτουν κομψό σχεδιασμό που προσφέρει ευκολία στη λαβή και premium ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος. Και τα δύο smartphone κυκλοφορούν σε άσπρο και μαύρο χρώμα, ενώ το A12 διατίθεται και σε μπλε απόχρωση και προστατεύεται, επιπλέον, από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της εταιρείας, ενώ διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι. 

samsung galaxy a02s main camera
Galaxy A02s (φωτό: Samsung)

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης  https://electronicanto.net/feed/  στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

LG OLED GX TV + GX Soundbar στο 50%

Next Article

Αναβλήθηκε η Black Friday στη Γαλλία