Αναβλήθηκε η Black Friday στη Γαλλία

Author: No Comments Share:

Στη Γαλλία η Black Friday, η ημέρα των “υπέρ-εκπτώσεων”, δεν θα είναι η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Τι θα γίνει στην Ελλάδα;

Στη Γαλλία η Black Friday, δεν θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, αλλά η Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Η Black Friday, που προέρχεται από την Αμερική, λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευθή κάθε Νοέμβρη στην Ελλάδα, όπως και στη Γαλλια. Στην Αμερική πραγματοποιείται την πρώτη Παρασκευή μετά την Γιορτή των Ευχαριστιών.

Καθώς η πανδημία COVID-19 καλπάζει και στη Γαλλία, ο υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ αποφάσισε τη μετάθεση της Black Friday για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Παρόμοια πρόταση έχει κάνει στην Ελλάδα ο Πρόεδρος των Εμπόρων Θεσαλλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης. O Πρόεδρος του ΕΣΘ έχει προτείνει την αναβολή και μεταφορά της Black Friday την πρώτη Παρασκευή που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα. Φυσικά, αυτή η Παρασκευή δεν είναι η 27η Νοέμβρη.

Η απόφαση της Γαλλίας για αναβολή της Black Friday για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου δεν φαίνεται να ταιριάζει στην χώρα μας. Στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση αναμένεται να αποφασίσει την παράταση του Lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, με ανακοινώσεις που αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Οπότε, στην περίπτωση που αποφασιστεί η αναβολή της Black Friday στην Ελλάδα, πιθανότερη ημερομηνία μοιάζει να είναι η Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

* Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης  https://electronicanto.net/feed/  στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Τα Samsung Galaxy A02s & A12 διαθέσιμα το 2021 σε “εξαιρετική τιμή”

Next Article

Κυκλοφόρησε το Poco M3: Περισσότερα από όσα περιμένετε