Εμφανίστηκε ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy A23 5G

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εμφανίστηκε ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy A23 5G

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy A23 5G είναι παρόμοιος με αυτόν του Galaxy A53.

Έπειτα από την κυκλοφορία των τελευταίων high-end smartphone της Samsung – Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra – η εταιρεία έχει μία σειρά από mid-range συσκευές έτοιμες να τις κυκλοφορήσει. Η Samsung είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τα Galaxy A23 5G, A53 5G και A73 5G. Ο σχεδιασμός του Galaxy A23 5G μόλις μας αποκαλύφθηκε.

Ο αξιόπιστος leaker @OnLeaks δημοσίευσε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του Samsung Galaxy A23 5G σε συνεργασία με το College Dunia. Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους του νέου κινητού, το οποίο πίσω μέρος φιλοξενεί ένα setup των τεσσάρων καμερών, είναι αρκετά παρόμοιος με αυτόν του Galaxy A53. Στο μπροστινό μέρος ωστόσο, διαθέτει οθόνη Infinity-V, η οποία είναι διαφορετική από την Infinity-O του Α53.

Το Samsung Galaxy A23 5G έχει οθόνη των 6,6 ιντσών με πυκνά bezels προς το κάτω μέρος της. Υποθέτουμε πως θα διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης. Η αναφορά ισχυρίζεται πως το κινητό διαθέτει ενσωματωμένο fingerprint scanner κάτω από την οθόνη. Υπάρχει μία θύρα των 3,5 χιλιοστών για τα ακουστικά και μία θύρα USB-C. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 165,4x77x8,55mm (10,3mm για το εξόγκωμα της κάμερας).

Η έκδοση LTE του κινητού έχει ήδη εμφανιστεί στην βάση δεδομένων του Geekbench και τρέχει σε Android 12. Χρησιμοποιεί έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon με κάρτα γραφικών Adreno 610 και 4GB RAM. Πιστεύουμε πως το κινητό θα διαθέτει βασικό αισθητήρα των 50ΜΡ και έναν φακό ultra-wide.

Περιμένουμε το Galaxy A23 5G να διαθέτει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας (5.000mAh) και γρήγορη φόρτιση τουλάχιστον 15W.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

4 τρόποι να εξοικονομείτε μπαταρία στα Windows 11

Next Article

realme 9 Pro: η πρώτη premium σειρά μεσαίας κατηγορίας