Samsung Galaxy A82 5G: εμφανίστηκε ανεπίσημα από την εταιρεία

Author: Παντελής Περιβολαράκης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung galaxy a82 5g

Tο Galaxy A82 5G, εμφανίστηκε σε μια λίστα ενημερώσεων στην ιστοσελίδα της Samsung, κάτι που σημαίνει ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωσή του.

Η Samsung λάνσαρε το δεύτερο smartphone της με κβαντικό chipset κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα και από ότι φαίνεται η παγκόσμια έκδοση της συσκευής, το Galaxy A82 5G, μάλλον θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην παγκόσμια αγορά.

Το Galaxy Quantum 2, η Νοτιοκορεάτικη έκδοση του Galaxy A82 5G, χρησιμοποιεί QRNG (Quantum Random Number Generator) chipset για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος και των προσωπικών δεδομένων και μέχρι στιγμής έχει παρουσιαστεί μόνο στη Νότια Κορέα. Η παγκόσμια έκδοσή του εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα ενημερώσεων ασφαλείας της Samsung, από την ίδια την Samsung, σε μια δημοσίευση που περιλαμβάνει όλες τις συσκευές που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα τετραμηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας της εταιρείας.

samsung galaxy a82 5g
Το Samsung Galaxy A82 5G περιλαμβάνεται στη λίστα τετράμηνων ενημερώσεων ασφαλείας της Samsung (screenshot: GSMArena)

Ενώ δεν έχουμε ακόμη καμία επίσημη πληροφορία σχετικά με την ύπαρξη μιας παγκόσμιας έκδοσης, η προσθήκη του Galaxy A82 5G στην συγκεκριμένη λίστα μπορεί να είναι σημάδι πως η συσκευή θα παρουσιαστεί σύντομα, ίσως μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι φήμες δείχνουν ότι τα χαρακτηριστικά του θα είναι αρκετά όμοια με του Galaxy Quantum 2, αν και μπορεί να υπάρχουν μερικές μικρές διαφορές.

Χαρακτηριστικά του πολυ-αναμενόμενου Samsung Galaxy A82 5G

Το Samsung Galaxy Quantum 2 τροφοδοτείται από ένα παλαιότερο chipset προηγούμενης γενιάς, το Qualcomm Snapdragon 855+, αλλά διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD + και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια τριπλή διάταξη καμερών με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 64MP, έναν ultra-wide ανάλυσης 12MP και έναν macro 5MP. Η παγκόσμια έκδοση αναμένεται να διαθέτει ίδια χαρακτηριστικά, όπως είναι τα παραπάνω και ακόμη, μπαταρία 4500mAh, βαθμολογία IP67 για αντοχή σε νερό και σκόνη, υποδοχή για κάρτες MicroSD και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

  Διαθέσιμο το Samsung Galaxy A30s

Η Νοτιοκορεάτικη έκδοση της συσκευής κυκλοφορεί ήδη σε τιμή που ισοδυναμεί με περίπου 530€, με 6GB RAM + 128GB αποθηκευτικού χώρου, όμως οι τιμή είναι πιθανό να διαφέρει, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη αν τα χαρακτηριστικά θα είναι ίδια με του Samsung Quantum 2. Αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Previous Article

Κινέζικη Smart TV κατηγορείται για “κατασκοπεία” χρηστών

Next Article

Huawei P50: μεγάλο camera module, μεγάλος αισθητήρας