Το Samsung Galaxy S21 FE επιβεβαιώθηκε κατα λάθος από την Samsung

Author: No Comments Share:
Το Samsung Galaxy 21 FE επιβεβαιώθηκε κατα λάθος από την Samsung

To Samsung Galaxy S21 FE φαίνεται ότι έρχεται πολύ σύντομα.

Μία σελίδα στο Γαλλικό site της Samsung αναφέρει το Galaxy S21 FE με το όνομα του, κάτι που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του και το όνομα του – δύο πράγματα που πλέον δεν μας κάνουν μεγάλη έκπληξη μιας και η Google πρόσφατα είχε διαρρεύσει διάφορα specs της συσκευής.

Το μόνο πράγμα που αποκαλύπτει η σελίδα είναι πως οι αγοραστές του Samsung Galaxy S21 FE θα δικαιούνται τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομή για το YouTube Premium, αλλά ίσως κάτι τέτοιο ισχύσει μόνο για τους Γάλλους πελάτες.

Ένα screenshot της σελίδας φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, αξίζει να σημειωθεί όμως πως το κινητό που εμφανίζεται δεν είναι το S21 FE αλλά το Samsung Galaxy S20 Ultra – παρόλο που το τελευταίο δεν ανήκει στα μοντέλα που δικαιούνται την δωρεάν συνδρομή.

Σύμφωνα με τις προηγούμενες διαρροές το Galaxy S21 FE αναμένεται να διαθέτει το high-end Snapdragon 888 chipset, 6GB RAM, οθόνη FHD+ των 6,4 ιντσών, κάμερα με τρεις φακούς και μπαταρία των 4,000mAh – ένα high-end κινητό αλλά πιστεύεται πως θα κοστίζει λιγότερο από τα υπόλοιπα κινητά της σειράς S21.

Ενώ ένα όνομα δεν μας λέει πολλά για το Galaxy S21 FΕ, το γεγονός πως η Samsung το αναφέρει στην ιστοσελίδα της ως μέρος μίας τωρινής προωθητικής ενέργειας δείχνει πως το κινητό θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Δεν έχουμε ακόυσει πολλά για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας, αλλά το Κορεάτικο site FNNews υποστηρίζει ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο λόγω της έλλειψης chipset.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η Samsung θα το κυκλοφορήσει νωρίτερα αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο μιας και τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί το iPhone 13 – η Samsung δεν θα ήθελε να επισκιαστεί το κινητό της από την νέα συσκευή της Apple. Οπότε όλα δείχνουν προς τον Οκτώβριο. Επιπλέον δίνεται χρόνος για ανάπαυλα από την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Samsung Galaxy Z Fold 3.

Previous Article

iPhone 13: Αύξηση τιμής λόγω αύξησης του κόστους παραγωγής των chip

Next Article

Το Cloud Gaming έρχεται στα Xbox Series X|S και στο Xbox One