Το Cloud Gaming έρχεται στα Xbox Series X|S και στο Xbox One

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το Cloud Gaming έρχεται στα Xbox Series X|S και στο Xbox One

Το Cloud Gaming έρχεται για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate.

Κατά την διάρκεια του Xbox stream στην Gamescom 2021 αποκαλύφθηκε πως το Cloud Gaming έρχεται στα Xbox Series X|S και στο Xbox One, επιτρέποντας στους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate να παίξουν πάνω από 100 παιχνίδια κατευθείαν από το Cloud και να ανακαλύψουν νέα παιχνίδια με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι ένας τρόπος για τους χρήστες των κονσόλων να παίξουν μερικά από τα αγαπημένα τους παιχνίδια όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δοκιμάσουν τίτλους από το Xbox Game Pass πριν τους εγκαταστήσουν.

Με την ικανότητα της χρήσης των παιχνιδιών πριν την εγκατάσταση τους θα είναι πιο εύκολο από ποτέ για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate να:

  • Ανακαλύψουν και παίξουν πάνω από 100 παιχνίδια που βρίσκονται στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass χωρίς να χρησιμοποιήσουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο ή να περιμένουν για την εγκατάσταση τους.
  • Βρεθούν με τους φίλους τους σε παιχνίδια multiplayer κατευθείαν μετά την πρόσκληση που λάβουν χώρις να περιμένουν για την εγκατάσταση τους.
  • Παίξουν αποκλειστικούς τίτλους της Microsoft όπως τα Microsoft Flight Simulator και The Medium

Τελικά τι είναι αυτό που μετράει; Το Cloud gaming στην κονσόλα ελαχιστοποιεί τον χρόνο αναμονής του χρήστη για να διασκεδάσει. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μεταβεί στο Xbox Game Pass και να αναζητήσει παιχνίδια με το σύμβολο Cloud.

Μετά το μόνο που μένει να κάνει είναι να πατήσει το κουμπί “Play”. Τόσο απλά!

Για να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας υποστηρίζεται μέχρι και 1080p και 60fps ανάμεσα σε υπολογιστές, κινητά και tablet.

Επισκεφτείτε την βιβλιοθήκη Xbox Game Pass για να ανακαλύψετε τα παιχνίδια που υποστηρίζει το cloud στις κονσόλες. Δυστυχώς η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα αλλά μπορείτε να δείτε την λίστα των χωρών που υποστηρίζονται εδώ.

Οι συσκευές που υποστηρίζουν το Xbox Cloud Gaming μπορούν να βρεθούν εδώ.

Previous Article

Το Samsung Galaxy S21 FE επιβεβαιώθηκε κατα λάθος από την Samsung

Next Article

Η AOC παρουσιάζει τέσσερις επαγγελματικές οθόνες QHD και 4Κ

sonos move