Επίσημα διαθέσιμα είναι τα Samsung Galaxy S24 – εκπτωτικός κωδικός

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Επίσημα διαθέσιμα είναι τα Samsung Galaxy S24 - εκπτωτικός κωδικός

Επίσημα διαθέσιμα είναι από σήμερα τα νέα Galaxy S24, η νέα κορυφαία σειρά smartphone της Samsung, όμως διαπιστώνουμε ότι οι εκπτώσεις, συνεχίζονται – εδώ με εκπτωτικό κωδικό. Η νέα σειρά ήταν μέχρι και εχθές διαθέσιμη για προπαραγγελία με σημαντικές εκπτώσεις, όμως μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους φίλους της σειράς που δεν πρόλαβαν τις αρχικές προσφορές.

Οι προσφορές στα Galaxy S24 συνεχίζονται με εκπτωτικό κωδικό

Καταστήματα συνεχίζουν με διαφορετικούς τρόπους τις προσφορές και τις εκπτώσεις στη σειρά Galaxy S24. Ενδιαφέρουσα βρίσκουμε την προσφορά που διατηρεί την έκπτωση των 100€ που κανονικά ίσχυε μέχρι χθες για την αγορά smartphone της σειράς Galaxy S24 με τη χρήση εκπτωτικού κωδικού.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τη σχετική προσφορά που για τα Galaxy S24, τα οποία προσφέρονται με εκπτωτικό κωδικό -100€:

Ειδικά η ναυαρχίδα της σειράς, το Galaxy S24 Ultra, είναι ιδιαίτερα ισχυρό χάρη στην Galaxy AI που δίνει δυνατότητες όπως η Σύνοψη κειμένου, η μετάφραση ομιλίας σε πραγματικό χρόνο και το Circle to Search.

Ο εκπτωτικός κωδικός ‘για την άμεσης εξαργύρωσης είναι ο S24EXTRA100 και ισχύει στον Γερμανό. Το εκπτωτικό κουπόνι απαιτεί login χρήστη για να χρησιμοποιηθεί στο germanos.gr και χρησιμοποιείται κατά το check out της αγοράς.

Η προσφορά “Δώρο οι Τόκοι” της υπηρεσίας Παροχής δανείου για απόκτηση φυσικών αγαθών ισχύει αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα Γερμανός μέχρι τις 29/02/2024 και μόνο για τα νέα Galaxy S24 Series 5G τελικής αξίας έως €5.000.

Subscribe to our newsletter!

  Η τεχνητή νοημοσύνη στα LG ThinQ Smartphone
Previous Article

Google Bard Gemini Pro: η δημιουργία κώδικα με AI διαθέσιμη στην Ελλάδα

Next Article

Η realme λανσάρει 6 Φεβρουαρίου το C67 με κάμερα 108MP