Το Galaxy Watch 5 Pro ίσως χρησιμοποιεί τιτάνιο και ζαφείρι

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro ίσως χρησιμοποιεί τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι

Φημολογείται ότι το Galaxy Watch 5 Pro της Samsung θα διαθέτει γυαλί από ζαφείρι και κατασκευή από τιτάνιο.

Το Galaxy Watch 5 Pro αποτελεί μια αρκετά συναρπαστική έκδοση Wear OS και τώρα φαίνεται ότι θα φέρει και μερικά ισχυρότερα υλικά. Σύμφωνα με έναν αξιόπιστο tipster, η Samsung πρόκειται να προσθέσει γυαλί από ζαφείρι και κατασκευή από τιτάνιο στο Galaxy Watch 5 Pro.

Η Ice Universe ισχυρίζεται ότι το Galaxy Watch 5 Pro θα κυκλοφορήσει τόσο με γυαλί από ζαφείρι όσο και με κατασκευή από τιτάνιο, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Η κατασκευή από τιτάνιο δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη για τα περισσότερα smartwatch, αλλά σίγουρα θα αποτελούσε μια premium κατασκευή.

Ίσως πιο συναρπαστικό, ωστόσο, είναι ότι το Galaxy Watch 5 Pro μπορεί να χρησιμοποιεί γυαλί από ζαφείρι. Το έχουμε δει αυτό σε ελάχιστα premium ρολόγια Wear OS τα τελευταία χρόνια, όπως αυτά της Tag Heuer. Ωστόσο, η τελευταία φορά που ένα ρολόι Wear OS ήταν στα επίπεδα του γενικού καταναλωτή ήταν με το Huawei Watch του 2015.

Το πλεονέκτημα του γυαλιού από ζαφείρι είναι ότι είναι πολύ ανθεκτικό στις γρατζουνιές, δίνοντας στα smartwatch που χρησιμοποιούν το υλικό εξαιρετική αντοχή.

Το μειονέκτημα; Αυτό πιθανώς δείχνει ότι το Galaxy Watch 5 Pro θα είναι αρκετά ακριβό. Ενώ το Galaxy Watch 4 Classic είχε αρχική τιμή περίπου 300$ (283€), το Huawei Watch ξεκίνησε από 350$ (330€). Αν και αυτή δεν είναι τεράστια διαφορά στα χαρτιά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι έχουν περάσει σχεδόν επτά χρόνια στο ενδιάμεσο και ο πληθωρισμός μαζί με τις ελλείψεις chip έχουν οδηγήσει τις τιμές σε άνοδο.

Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Huawei Watch GT 3 Pro, που είναι διαθέσιμο από τις 18 Μαϊου στην ελληνική αγορά, στην έκδοση με τιτάνιο και γυαλί από ζαφείρι, κοστίζει 499€, κάτι που επιβεβαιώνει εμμέσως ότι το Samsung Galaxy Watch 5, αν χρησιμοποιεί αυτά τα υλικά θα είναι, το πιθανότερο, αρκετά ακριβότερο σε σχέση με τις εκδόσεις με συμβατικά υλικά.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

[Updated] Xiaomi 12 Series: Τα διαδραστικά booth του Σαββατοκύριακου!

Next Article

Αυτές είναι όλες οι συσκευές που λαμβάνουν το Android 13 beta