Αυτές είναι όλες οι συσκευές που λαμβάνουν το Android 13 beta

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Αυτές είναι όλες οι συσκευές που λαμβάνουν το Android 13 beta

Η Google ξεκινά την διάθεση του Android 13 για όλους με την έναρξη του προγράμματος beta για συσκευές Pixel – αλλά ποιες συσκευές μπορούν να το εγκαταστήσουν; Εδω θα βρείτε κάθε κινητό που υποστηρίζει την νέα beta.

Διαθέσιμη είναι πλέον η έκδoση beta 2 του Android 13 και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αλλαγές για να δοκιμάσουν οι developers τις εφαρμογές τους. Το Android 13 beta είναι διαθέσιμο και για χρήστες -πέραν από τους developers-, οπότε, μπορείτε να δοκιμάσετε τη συμβατότητα της εφαρμογής σας και να εκδώσετε τυχόν απαραίτητες ενημερώσεις.

Το Android 13 έρχεται σε 10 smartphone Google Pixel και συσκευές από άλλους OEM όπως OnePlus, Oppo και Realme, όλες κατάλληλες για εκδόσεις beta. Η διαδικασία εγγραφής στη δημόσια έκδοση beta είναι απλή αν έχετε Pixel smartphone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στο dedicated microsite, να συνδεθείτε και στη συνέχεια, να εγγράψετε τη συσκευή σας. Μια ειδοποίηση ενημέρωσης OTA θα έρθει σύντομα στο τηλέφωνό σας, ζητώντας σας να κάνετε λήψη και εγκατάσταση.

Εάν έχετε ήδη φορτώσει το πρόσφατο Developer Preview του Android 13, θα λάβετε μια ειδοποίηση OTA που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και ενημέρωση της έκδοσης beta στη συσκευή Google Pixel σας. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαφέρει σε άλλα smartphone brand, όταν η beta διατεθεί από περισσότερους κατασκευαστές OEM. Τις περισσότερες φορές θα χρειαστεί να περάσετε χειροκίνητα τα αρχεία ενημέρωσης OTA και κάθε διαδικασία OEM θα ποικίλλει.

Ακολουθεί λίστα με smartphone που πληρoυν τις προϋποθέσεις για “τρέξουν” το Android 13 beta:

Google

 • Google Pixel 4
 • Google Pixel 4 XL
 • Google Pixel 4a
 • Google Pixel 4a 5G
 • Google Pixel 5
 • Google Pixel 5a
 • Google Pixel 6
 • Google Pixel 6 Pro

Asus

 • Asus Zenfone 8

Lenovo
Lenovo P12 Pro

Nokia

 • Nokia X20


OnePlus

Oppo
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find N (μόνο για Κίνα)

realme

Sharp

 • AQUOS sense6

Tecno

 • Camon 19 Pro 5G

vivo

 • Vivo X80 Pro

Xiaomi
Xiaomi 12
Xiaomi 12 Pro
Xiaomi Pad 5

ZTE

 • ZTE Axon 40 Ultra

Από τις 12 Μαΐου, η έκδοση beta είναι πλέον διαθέσιμη για περισσότερες από 21 συσκευές από 12 κατασκευαστές αφού πολλοί επιβεβαίωσαν ότι θα προσφέρουν early previews πριν από το I/O 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις για την έκδοση beta του Android 13, όπως το Oppo Find N, αυτή θα διατεθεί μόνο για τις χώρες που επίσημα έχουν κυκλοφορήσει τα κινητά – στην περίπτωση του Oppo Find N, η χώρα είναι η Κίνα.

Πώς θα εγκαταστήσετε την έκδoση Android 13 beta

Αν το smartphone σας πληροί τις προυποθέσεις για την αναβάθμιση, παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνετε για να την εγκαταστήσετε.

Απαιτούμενος χρόνος, περίπου 10 minutes.

Τα βήματα για να εγκαταστήσετε την έκδοση Android 13 beta στη συσκευή σας, είναι:

 1. Δημιουργήστε backup των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας

 2. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Android beta για developers

  https://developer.android.com/about/versions/13

 3. Κάντε scroll down στην επιλογή «Your eligible devices» (Οι επιλέξιμες συσκευές σας) και επιλέξτε αυτή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε

 4. Συμφωνήστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις και πατήστε «Confirm and enrol» «(Επιβεβαίωση και εγγραφή)»

 5. Πλοηγηθείτε από το μενού της συσκευής σας στο Settings > System > Advanced > System Update > Check for update to install the Android 13 Beta

  Ρυθμίσεις > Σύστημα > Για προχωρημένους > Ενημέρωση συστήματος > Ελέγξτε για ενημέρωση για να εγκαταστήσετε το Android 13 Beta

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Το Galaxy Watch 5 Pro ίσως χρησιμοποιεί τιτάνιο και ζαφείρι

Next Article

Huawei GT 3 Pro: Διαθέσιμα τα πιο προηγμένα smartwatch της Huawei