Διαρρέουν οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip4

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Διαρρέουν οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip4

Διαθέσιμη είναι πλέον η λίστα με τις πλήρεις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip4.

Απέχουμε ακόμη τουλάχιστον μερικούς μήνες από την επίσημη αποκάλυψη του Samsung Galaxy Z Flip4, αλλά γνωρίζουμε ήδη πώς θα μοιάζει το smartphone, χάρη στα renders που διέρρευσαν τον περασμένο μήνα. Ορισμένες προδιαγραφές του Galaxy Z Flip4 έχουν ήδη διαρρεύσει και τώρα έχει εμφανιστεί μια πλήρης λίστα με τις προδιαγραφές του Galaxy Z Flip4, δίνοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung για το 2022.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 θα τρέχει εξαρχής το One UI 4 που βασίζεται σε Android 12 και θα έχει το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC με 8 GB RAM και δύο επιλογές αποθήκευσης – 128 GB και 256 GB. Αυτό είναι σύμφωνο με τη λίστα του Geekbench όπου το smartphone εντοπίστηκε με το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM και Android 12.

Ωστόσο, ενώ προηγούμενες διαρροές υποστήριζαν ότι το Samsung Galaxy Z Flip4 θα έρθει με μπαταρία 3.400 mAh, η πηγή της τωρινής διαρροής λέει ότι το smartphone θα έχει μπαταρία 3.700 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 25W και ασύρματη φόρτιση 10W (το Flip3 ήρθε με ενσύρματη φόρτιση 15W).

Το Galaxy Z Flip4 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7″ FullHD+ 120Hz με ένα κενό στο κέντρο για την κάμερα selfie 10MP. Η εξωτερική οθόνη AMOLED, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή του Flip3 (2,1″ έναντι 1,9″), θα ενώνεται με 12MP κύρια και 12MP υπερευρυγώνια κάμερες.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Samsung SmartThings Home Life: Ξεκινά η παγκόσμια διάθεση

Next Article

Samsung Galaxy A53 5G & A33 5G: Awesome smartphones για όλους!