Samsung Galaxy A53 5G & A33 5G: Awesome smartphones για όλους!

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Galaxy A53 5G σε τέσσερα χρώματα

H Samsung θέλει να κάνει τις Awesome εμπειρίες προσιτές σε όλους. Έτσι, οι πρόσφατες τεχνολογικές αναβαθμίσεις της εταιρείας στα smartphone ενσωματώνονται στη σειρά A και συγκεκριμένα στα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G. Τα ολοκαίνουργια Galaxy A smartphones είναι αποδέκτες της ολιστικής σχεδίασης της Samsung, με στόχο να μεταφέρουν μια ολιστικά ποιοτική εμπειρία στους χρήστες. Όλα τα μέρη των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι ξεχωριστά: Νέος επεξεργαστής 5nm, η κάμερα ΑΙ-υπογραφή της Samsung, μεγάλες οθόνες AMOLED με υψηλή σάρωση για ομαλή εικόνα σε κάθε εφαρμογή, συνδεσιμότητα 5G -φυσικά- και υψηλή μέριμνα για την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Συνδετικός κρίκος των ανωτέρω χαρακτηριστικών είναι το One UI, βασισμένο στο Android και μέρος του Οικοσυστήματος της Samsung. Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G θα λάβουν έως τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων του One UI και του Android, ενώ οι ενημερώσεις ασφαλείας θα έχουν διάρκεια έως και πέντε έτη!

Awesome κάμερες για όλους!

Νυχτερινή λήψη σε πάρτι γενεθλίων με το Galaxy A53 5G
Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες που προέρχονται από τη σειρά Samsung Galaxy S. Όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός, το Night Mode επεμβαίνει, κάνοντας λήψη 12 καρέ, τα οποία συνδυάζονται στο παρασκήνιο για να δώσουν μια καλά φωτισμένη και με λιγότερο θόρυβο φωτογραφία. Οι AMOLED οθόνες, με υψηλού ρυθμού σάρωση, βοηθούν σημαντικά κατά τη λήψη. (Samsung)

Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι σε θέση να προσφέρουν εμπειρίες που δεν αναμένει κανείς, καθώς είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες που προέρχονται από τη σειρά Samsung Galaxy S, τη διάσημη σειρά multimedia smartphone της Samsung.

Ειδικότερα, το Galaxy A53 5G, διαθέτει κύριο σύστημα κάμερας με τέσσερις φακούς και αισθητήρες, βασισμένο με highlight τον αισθητήρα 64 MP, οπτικά σταθεροποιημένο με τεχνολογία VDIS για σταθερές λήψεις, με υψηλή οξύτητα σε κάθε περίπτωση.

Η selfie κάμερα έχει ανάλυση 32 MP και προσφέρει φωτογραφίες και video selfies υψηλής ευκρίνειας. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τις βιντεοκλήσεις, οι οποίες περνάνε σε άλλο επίπεδο.

Οι φωτογραφίες που λαμβάνουν τα Galaxy A βελτιστοποιούνται με τεχνολογία AI για να δείχνουν awesome σε κάθε σκηνικό. Όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός, το Night Mode επεμβαίνει, κάνοντας λήψη 12 καρέ, τα οποία συνδυάζονται στο παρασκήνιο για να δώσουν μια καλά φωτισμένη και με λιγότερο θόρυβο φωτογραφία.

Παρόμοια είναι και η διαχείριση των σκηνών με χαμηλό φωτισμό κατά τη λήψη video: Τα Samsung Galaxy A προσαρμόζουν αυτόματα το frame-rate για να δημιουργήσουν φωτεινά και ξεκάθαρα video.

Σε Portrait mode, τα ολοκαίνουργια smartphone της Samsung χρησιμοποιούν δύο κάμερες για καλύτερη αποτύπωση του βάθους της εικόνας, αναδεικνύοντας έτσι τα πρόσωπα. Την επιμέλεια του τελικού αποτελέσματος έχει και σε αυτή την περίπτωση η τεχνολογία AI.

Στο Fun mode με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό, υπάρχουν διαθέσιμα διασκεδαστικά φίλτρα και εφέ που τονίζουν το vibe των σκηνών.

Η ειδική επεξεργασία εικόνας Photo Remaster αναλαμβάνει να αναβαθμίσει παλαιές, χαμηλής ποιότητας εικόνες, ενώ η λειτουργία Object eraser αφαιρεί ενοχλητικά αντικείμενα από το παρασκήνιο, τα οποία θα μπορούσαν να καταστρέψουν μια, κατά τα άλλα, μια καλή φωτογραφία.

Awesome οθόνες και μεγάλη αυτονομία για όλους!

Selfie με το Galaxy A33 5G ή με το A53 5G
Η selfie κάμερα του Galaxy A33 5G και του Galaxy A53 5G έχει ανάλυση 32 MP και προσφέρει φωτογραφίες και video selfies υψηλής ευκρίνειας και ανώτερου επιπέδου video. (Samsung)

Και ποιος δεν έχει έρθει αντιμέτωπος με ισχυρό εξωτερικό φωτισμό που έκανε την οθόνη του smartphone του δυσανάγνωστη; Αυτά όμως, είναι παρελθόν! Πλέον, τα Galaxy A είναι εξοπλισμένα με έξυπνο αλγόριθμό που εξασφαλίζει, ότι οι οθόνες τους θα δείχνουν ζωντανές και λεπτομερείς.

Το Galaxy A53 5G διαθέτει οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 6,5 ίντσες και σάρωση 120Hz, ενώ το Galaxy A33 5G διαθέτει οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών με σάρωση 90Hz.

Για πρώτη φορά στη σειρά Samsung Galaxy A, το Galaxy A53 5G διαθέτει επεξεργαστή λιθογραφίας 5nm, τον Exynos 1280, ενώ με τη δυνατότητα RAM Plus η μνήμη του μπορεί να επεκταθεί στα 16 GB!.

Τα νέα Samsung Galaxy A επιτυγχάνουν αυτονομία έως και δύο ημερών, ενώ υποστηρίζουν υπερ-ταχεία φόρτιση 25W. To Galaxy A53 5G ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί κατά το ήμισυ (50%) σε μόλις 30 λεπτά, με τον προαιρετικό φορτιστή των 25W. To smartphone έρχεται με προ-φορτωμένο το Android 12 και One UI 4, ενώ θα λάβει τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων στο λειτουργικό του σύστημα και πέντε χρόνια ενημερώσεις ασφάλειας. Με την πολιτική αυτή αναβαθμίσεων της Samsung, ο κάτοχος του Galaxy A53 5G δε χρειάζεται να ανησυχεί ότι το smartphone του θα μείνει χωρίς ενημερώσεις και θα γίνει ασύμβατο στο ορατό μέλλον.

Μόνο awesome σχεδίαση και αντοχή για τα Galaxy A33 5G & Galaxy A53 5G!

Τα Galaxy A33 5G και Galaxy A53 5G είναι αδιάβροχα με πιστοποίηση IP67 και μπορουν να πιστιλισούν χωρίς πρόβλημα
Τα Galaxy A33 5G και Galaxy A53 5G διαθέτουν πιστοποίηση IP67 και μπορουν να σας συνοδεύσουν στις εκδρομές σας, καθώς είναι προστατευμένα από τη σκόνη και απο τις πιτσιλιές νερού. (Samsung)

Τα Galaxy A53 5G και A33 5G έχουν πολύ μικρά bezels γύρω από τις οθόνες τους και σχεδίαση Ambient Edge για ομαλή μετάβαση από το πλαίσιο στην οθόνη. Η τελευταία προστατεύεται από με Corning Gorilla Glass 5, ενώ και τα δύο Samsung Galaxy A είναι ανθεκτικά στο νερό με IP67*. Ομοίως, είναι προφυλαγμένα και από τη σκόνη, για να έχει ο κάτοχός τους το “κεφάλι του ήσυχο”. Καλοκαίρι έρχεται…

Τέλος, με νέα Galaxy A, η Samsung προσφέρει δύο μήνες δωρεάν YouTube Premium**, όπως και 100GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο Microsoft OneDrive™*** για 6 μήνες.


*Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Σε περίπτωση που πέσει υγρό που περιέχει ζάχαρη πάνω στο smartphone, ξεπλύνετε τη συσκευή σε καθαρό, στάσιμο νερό ενώ πατάτε ταυτόχρονα τα πλήκτρα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

**Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

***Η προσφορά ισχύει από 25.03.2022-31.01.2023 μόνο για αγορές Galaxy Α53 και Α33 για καταναλωτές που δεν έχουν συνδρομή Microsoft 365 ή One Drive τις τελευταίες 90 ημέρες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, η συνδρομή μετατρέπεται σε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους Όρους του Google Play, εκτός εάν γίνει ακύρωση έγκαιρα. Βλ. https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer

Previous Article

Διαρρέουν οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy Z Flip4

Next Article

Η Huawei… “μεριμνά ψηφιακά ii” με Laptops και Tablet για τους εκπαιδευτικούς