H Samsung στο MWC 2023: Οι καινοτομίες της στο Mobile eXperience Business

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung mwc 2023, Mobile eXperience Business

Η Samsung έδειξε στο MWC 2023 για πρώτη φορά τις τελευταίες καινοτομίες του οικοσυστήματος Galaxy που αναβαθμίζουν το Mobile eXperience Business και τα νέα της προϊόντα, όπως τη ναυαρχίδα της το Galaxy S23 Ultra και το Galaxy Book3 Ultra.

«Στη Samsung πιστεύουμε πως το μέλλον της καινοτομίας Galaxy ορίζεται από τη δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα και ανοιχτή συνεργασία», σημείωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής Mobile eXperience (MX) Business στη Samsung Electronics. «Φέτος, στo MWC, παρουσιάζουμε τα Galaxy S23 Ultra και Galaxy Book3 Ultra. Οι τελευταίες σειρές προϊόντων μας, αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της Samsung για δημιουργία νέων δυνατοτήτων που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας».

Επικές εμπειρίες στο Mobile eXperience Business με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες

Στο επίκεντρο της καινοτομίας του Samsung Galaxy S23 Ultra βρίσκεται η συνδεδεμένη εμπειρία με το διευρυμένο οικοσύστημα Galaxy. Οι επισκέπτες της έκθεσης MWC ανακάλυψαν τις λειτουργίες απρόσκοπτης συνδεσιμότητας από το smartphone στον υπολογιστή, με το νέο Galaxy Book3 Ultra, το οποίο προσφέρει γρήγορη και ανεμπόδιστη εναλλαγή χρήσης σε πολλές συσκευές, οθόνες και λειτουργικά συστήματα. Επίσης, το κοινό της έκθεσης ανακάλυψε τις καινοτόμες υπηρεσίες της Samsung μέσω demos, όπως η υπηρεσία Sleep Coaching που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Samsung Health για το Galaxy Watch 5, το Samsung Wallet, καθώς και τη σύνδεση και έλεγχο των οικιακών συσκευών με την εφαρμογή SmartThings. Ακόμη, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τις λειτουργίες ασφαλείας και τις επιλογές εξατομίκευσης που ενσωματώνονται στις συσκευές Galaxy μέσω του λογισμικού One UI 5.1.

Οι πιο πρόσφατες καινοτομίες της Samsung θέτουν νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium smartphones και ενισχύονται ακόμη περισσότερο από το οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας. Στo MWC 2023, η Samsung παρουσιάζει τη σειρά Galaxy S23, που ξεχωρίζει για την κορυφαία καινοτομία, την επική αποτύπωση περιεχομένου, τη δημιουργία εμπειριών και τον πιο οικολογικό σχεδιασμό.

To Galaxy S23 Ultra είναι ίσως το περισσότερο προηγμένο smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά και παράλληλα ένα προηγμένο εργαλείο για το Mobile eXperience Business
To Galaxy S23 Ultra είναι ίσως το περισσότερο προηγμένο smartphone αυτή τη στιγμή στην αγορά και παράλληλα ένα προηγμένο εργαλείο για το Mobile eXperience Business. (Samsung)

Το προηγμένο σύστημα καμερών της σειράς Galaxy S23 προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργική έκφραση, παρέχοντας τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο με κινηματογραφικό αποτέλεσμα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Samsung θα δοκιμάσουν τις ολοκαίνουργιες δυνατότητες της κάμερας του Galaxy S23 Ultra, όπως η λειτουργία Nightography σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ο αισθητήρας Adaptive Pixel 200MP για αποτύπωση απίστευτων λεπτομερειών, καθώς και προηγμένες φωτογραφίες πορτρέτου με τη λειτουργία AI Stereo Depth Map. Ακόμη, η σειρά Galaxy S23 προσφέρει την πιο γρήγορη και ισχυρή απόδοση που κατασκευάστηκε ποτέ στο οικοσύστημα Galaxy, ιδανική για Gamers και δημιουργούς περιεχομένου. Όσοι βρεθούν στο περίπτερο της Samsung μπορούν, επίσης, να βιώσουν την εμπειρία της ισχυρής απόδοσης gaming του Galaxy S23 Ultra, παίζοντας παιχνίδια αγώνων ταχύτητας.

Όλες οι νέες καινοτομίες της σειράς Galaxy S23 στον καθορισμό προτύπων ενσωματώνονται σε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που προάγει τη δέσμευση της Samsung για βιωσιμότητα. Η σειρά Galaxy S23 περιλαμβάνει ανακυκλωμένα υλικά σε περισσότερα εξαρτήματα της συσκευής από ότι οποιοδήποτε άλλο Galaxy smartphone. Έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στο χρόνο, εξασφαλίζοντας δυνατότητα επισκευής, γεγονός που το καθιστά μια αξιόπιστη συσκευή για τα επόμενα χρόνια. Στο περίπτερο, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να μάθουν για τη νέα δέσμευση της Samsung σχετικά με την ιδέα του «Everyday Sustainability» και να θαυμάσουν από κοντά ένα  εντυπωσιακό art installation, που αποτελεί μια σύνθεση από πολλές γενιές αναβαθμισμένων συσκευών της σειράς S.

Ισχυρή παρουσία της Samsung μέσω συνεργατών σε όλο το MWC 2023

Η Samsung πιστεύει στην ανοιχτή συνεργασία και ενώνει τις δυνάμεις της με κορυφαίους συνεργάτες του κλάδου για να δημιουργήσει τις καλύτερες εμπειρίες για τους χρήστες της. Χάρη σε αυτήν την προσέγγιση, οι επισκέπτες της έκθεσης εντόπισαν τη Samsung σε διάφορα περίπτερα συνεργατών κατά τη διάρκεια του MWC 2023. Όπως για παράδειγμα, το “Android Avenue” (μεταξύ Hall2 και Hall3) για ενημέρωση σχετικά για τα οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούνται στη σειρά Galaxy S23, τις εξατομικευμένες ειδοποιήσεις ήχου στα πιο πρόσφατα smartphone Galaxy και τη λήψη selfies απευθείας από το Galaxy Watch 5. Η Samsung θα είναι, επίσης, μέρος του περιπτέρου της Qualcomm (Hall3, 3E10), όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την κορυφαία απόδοση του Galaxy S23 Ultra, χάρη στο νέο Mobile Platform Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy. Επιπλέον, το Samsung Display Booth (Hall 2, 2K40) παρουσιάζει την ανθεκτικότητα του Ultra Thin Glass (UTG) της Samsung που ενσωματώνεται στο μοντέλο Galaxy Z Fold4. Επίσης, οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν την καθαρή και ζωντανή εικόνα που προσφέρει η νέα οθόνη Dynamic AMOLED 2X Display, που χρησιμοποιείται στη σειρά Galaxy Book3.

Subscribe to our newsletter!

Δελτίο Τύπου

Previous Article

Επαναστατική τεχνολογία μπαταριών solid-state αποκάλυψε η Xiaomi

Next Article

Δύο νέα tablet TCL με οθόνη… σαν χαρτί – MWC 2023