Η Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει τις QLED TV 2018 – Τιμές

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
q7f qled tv 2018

Η Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων QLED TV για το 2018 στην Ελλάδα. Οι νέες τηλεοράσεις διαθέτουν πλήθος νέων χαρακτηριστικών – από αυτά ξεχωρίζουν το καλώδιο One Invisible Connection και η λειτουργία Αmbient mode.

q6f qled tv 2018
Μοντέλο QLED TV 2018 στη σειρά Q6F σε Ambient mode. (φωτό: Samsung)

Πιο συγκεκριμένα, με το One Invisible Connection, δεδομένα και ρεύμα συγχωνεύονται σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο, αφήνοντας τον χώρο κάτω από την τηλεόραση ελεύθερο από καλώδια άλλων συνδεδεμένων συσκευών, όπως Βluray players και παιχνιδομηχανές. Όλες οι συσκευές συνδέονται στο One Connect Box, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί από 5 έως και 15 μέτρα μακρυά από την τηλεόραση και ελέγχονται από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Επιπλέον, η λειτουργία Ambient mode μπορεί να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση. Αυτό δημιουργεί ένα εκπληκτικό οπτικό εφέ, που κάνει την τηλεόραση να μην ξεχωρίζει από τον τοίχο. Η λειτουργία αυτή μπορεί επίσης να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες καθ’ όλη την ημέρα – ακόμη και όταν δεν παρακολουθεί κάποιος συγκεκριμένο περιεχόμενο στην τηλεόραση – όπως τίτλους ειδήσεων ή ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον καιρό ή μπορεί να προβάλλει αγαπημένες φωτογραφίες.  

«Η νέα σειρά τηλεοράσεων QLED TV του 2018 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερη ελευθερία ως προς τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να τοποθετήσει και να απολαύσει την τηλεόρασή του μέσα στο σπίτι» ανέφερε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο και συνέχισε «Όλη η φιλοσοφία του σχεδιασμού των νέων τηλεοράσεων της Samsung συγκεντρώνεται φέτος στη φράση «See nothing else». Αφαιρούμε τους περισπασμούς για να αφήνουμε τους καταναλωτές να απολαμβάνουν εκπληκτική εικόνα σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον».

 Η νέα σειρά τηλεοράσεων συνοδεύεται από 10ετή εγγύηση “Burn-In Free”, που ενεργοποιείται αυτόματα κατά την αγορά του προϊόντος. Οι Samsung QLED TVs διαθέτουν τεχνολογία Quantum Dot βάσει της οποίας γίνεται χρήση ανόργανων υλικών, με αποτέλεσμα να μπορούν να διατηρούν αναλλοίωτη τη φωτεινότητα και τη ζωντάνια της εικόνας κατά την πάροδο του χρόνου, υποστηρίζει η εταιρεία.

Η διάθεση των Samsung QLED TVs του 2018 θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. 

  • Περισσότερες λεπτομέρεις για τις τεχνολογίες των QLED TV μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας για τις Samsung TV 2018.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που έλαβε χώρα μέσα Μαρτίου 2018, οι υπεύθυνοι της Samsung έκαναν ανεπίσημες αναφορές σε τιμές για μερικά από τα βασικά μοντέλα QLED TV 2018. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  • 75Q9F: 6.299€
  • 65Q9F: 4.199€
  • 55Q9F: 3.199€
  • 75Q7F: 4.699€
  • 65Q7F: 3.399€
  • 55Q7F: 2.229€

Διαβάστε ακόμη: Samsung 75Q9FN in-depth review – 75″ 4K QLED TV

Previous Article

Cat S31 review – rugged Android smartphone

Next Article

Εκπτώσεις “στο κόκκινο”! Red Days στη Media Markt 29/03 έως 07/04

sonos move