Εκπτώσεις “στο κόκκινο”! Red Days στη Media Markt 29/03 έως 07/04

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
red days media markt 2018

Ένα δεκαήμερο ασύγκριτων προσφορών “στο κόκκινο”, από τις 29/03 μέχρι και τις 07/04, Red Days στη Media Markt.

red days media markt 2018(Δ.Τ.) Συνεχίζοντας στο δρόμο των χαμηλών τιμών για τις οποίες φημίζεται η Media Markt, φέρνει πριν τις γιορτές τις Red Days, ένα δεκαήμερο ασύγκριτων προσφορών, από τις 29.03 μέχρι και τις 07.04. Η Media Markt θα προσφέρει για μια ακόμη φορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε τιμές… που σοκάρουν και ανεβάζουν την επιθυμία όλων μας για ηλεκτρονικά είδη στο κόκκινο.

Στα καταστήματα της Media Martk κατά τη διάρκεια των Red Days μπορείτε να βρείτε τα πάντα, είτε για να γίνετε ο πιο cool νονός με laptops, tablets, smartphones, ακουστικά, παιχνιδοκονσόλες και ασύρματα ηχεία για το βαφτιστήρι σας, είτε για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για το πασχαλινό γλέντι με τηλεοράσεις, κουζίνες, κουζινομηχανές, barbeque και κλιματιστικά.

Επιπλέον, αν είστε μέλος του Media Markt club, με τις αγορές σας από 29.03 έως 07.04, μπορεί να είστε ένας από τους 26 τυχερούς που θα κερδίσουν 26 κατακόκκινα προϊόντα (από ακουστικά και μικροσυσκευές μέχρι laptop).

Στη Media Markt, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει και να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα τιμών, από το πιο οικονομικό έως το πιο τεχνολογικά προηγμένο προϊόν. Και επειδή πριν τις γιορτές τα ψώνια είναι πολλά και ο χρόνος λίγος, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο mediamarkt.gr και να παραλάβετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, περνώντας και πληρώνοντας στο κατάστημα, όταν σας εξυπηρετεί ή να επιλέξετε να γίνει η παράδοση οποιασδήποτε συσκευής στο χώρο σας, την ίδια μέρα!

  Προς αναβολή η Black Friday;
Previous Article

Η Samsung Electronics Hellas παρουσιάζει τις QLED TV 2018 – Τιμές

Next Article

Η LG παρουσιάζει τη σειρά OLED C8 4K TV