Η Sonos προσφέρει τα προϊόντα της ενόψει Αγίου Βαλεντίνου

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Sonos προσφέρει τα προϊόντα της ενόψει Αγίου Βαλεντίνου

Η Sonos προσφέρει τις σειρές ηχείων της για να ενισχύσει την εμπειρία του εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου για όλους.

Είτε θέλετε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο σας, τους φίλους σας, είτε να μην την γιορτάσετε καθόλου φέτος, η Sonos είναι εδώ για να φτιάξει την ατμόσφαιρα. Απολαύστε αυτή την ξεχωριστή στιγμή με playlists και υπέροχη μουσική για κάθε γούστο, στο σπίτι ή σε εξωτερικό χώρο, με τη Sonos.

Η μουσική είναι το νέο αρωματικό κερί. Στην πραγματικότητα, το να μοιράζεστε το ίδιο γούστο στη μουσική μπορεί να επηρεάσει την άμεση σύνδεση με κάποιον. Πυροδοτεί συναισθήματα και αναμνήσεις και μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές συζητήσεις.

Είτε πηγαίνετε σε ένα πρώτο ραντεβού είτε συννεφιάζετε στο όνομα ενός παλιού έρωτα, η Sonos γνωρίζει ότι ο υπέροχος ήχος κάνει τη διαφορά.

  • Πείτε το με ένα τραγούδι: 1 στους 4 ανθρώπους έχουν δηλώσει την αγάπη τους για κάποιον μέσα από ένα τραγούδι που άκουγαν δυνατά.
  • Ενισχύστε την ερωτική σας ζωή: Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι η μουσική βελτιώνει τις ιδιαίτερες στιγμές (59%)+ και ότι μπορεί να τους κάνει ακόμη πιο τολμηρούς (56%)+.

+Πηγή Sonos’ Brilliant Sound survey

  • Ξεπεράστε το: Οι εορτασμοί χωρισμού είναι trend στο Pinterest, με τις αναζητήσεις για ‘ιδέες χωρισμού’ και ‘τούρτα χωρισμού’ να αναμένεται να αυξηθούν κατά 55% και 100% αντίστοιχα, από πέρσι. Η μουσική μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε ένα χωρισμό ή να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα για τη σφαίρα στην καρδιά σας. Το 63%+ των ανθρώπων δήλωσε ότι η μουσική έχει βοηθήσει την ψυχική τους υγεία και το 60%+ συμφώνησε ότι η μουσική μείωσε το άγχος τους.

*Πηγή Sonos Travel & Escapism Survey, 2021

  • Μην ξεχνάτε την ποιότητα του ήχου: Ανεξάρτητα από το γιατί ακούτε αυτό το κομμάτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πλειοψηφία (82%)+ των ακροατών υποστηρίζει ότι έν εξαιρετικό σύστημα ήχου μπορεί να κάνει μία συγκέντρωση πιο ευχάριστη.*

*Πηγή Sonos Travel & Escapism Survey, 2021

Ηχεία που ανεβάζουν τη διάθεση

Η Sonos προσφέρει μία σειρά προϊόντων όπως το One SL, το Roam και το Beam, που διευκολύνουν τη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Για εκείνους που δεν ξέρουν τί διάθεση θα έχουν, ευτυχώς η Sonos είναι ένα multi-room σύστημα. Παίξτε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο για να νιώθετε καλά όλη μέρα και όλη νύχτα.Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

7 λόγοι που καθιστούν τον υπολογιστή Windows σας ευάλωτο σε επιθέσεις

Next Article

Η Samsung θέτει νέα πρότυπα με τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI