Η Sonos λανσάρει τη δική της “Siri”, το Sonos Voice

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Sonos λανσάρει τη δική της έκδοση του Siri, το Sonos Voice

Ξεχάστε την Alexa και το Google Assistant, καθώς η Sonos ετοιμάζεται να ανακοινώσει τον προσωπικό φωνητικό βοηθό της, το Sonos Voice, που θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θα επιτρέψει στους πελάτες της να ελέγχουν φωνητικά τη μουσική στην οικιακή πλατφόρμα ήχου της εταιρείας.

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Verge, ο προσωπικός βοηθός της Sonos θα είναι «μέρος μιας επερχόμενης ενημέρωσης λογισμικού που θα φτάσει πρώτα στους πελάτες στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει η διεθνής κυκλοφορία της».

Ήδη, οι συσκευές Sonos, όπως το φορητό ηχείο Sonos Roam, μπορούν να ελέγχονται με το Amazon Alexa ή το Google Assistant. Με έναν αποκλειστικό φωνητικό βοηθό, οι πελάτες της θα έχουν ακόμη μια εναλλακτική.

Η δημοσίευση λέει ότι το Sonos Voice θα συνεργαστεί με το Apple Music, το Amazon Music, το Pandora, το Deezer και το Sonos Radio, ενώ το Spotify και το YouTube Music δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί.

“Hey Sonos”: Το κάλεσμα του Sonos Voice

Η εταιρεία δεν θα καταγράφει εντολές ήχου χρήστη και δεν θα εξαρτάται από το cloud για να τις επεξεργαστεί. Τα πάντα θα συμβαίνουν στη συσκευή και η βασική λέξη της θα είναι “Hey Sonos”.

Παρόλο που η εταιρεία δεν απάντησε στην αναφορά του Verge, η δημοσίευση σημειώνει ότι η Sonos εργάζεται στον αποκλειστικό φωνητικό βοηθό της, εδώ και λίγο καιρό:

Η Sonos αρνήθηκε να σχολιάσει, επικαλούμενη την πολιτική της να μην σχολιάζει φήμες ή εικασίες. Όμως, μέσα από διάφορες λίστες θέσεων εργασίας για το φωνητικό προϊόν και ένα «Home Theater OS» που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η εταιρεία έχει προσφέρει μια ματιά σε ένα μέλλον όπου θα δώσει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στο λογισμικό και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί ως κεντρικός κόμβος για ψυχαγωγία ροής.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Vodafone: Επιταχύνει την ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών (FTTH) – στόχος περισσότερες από 800.000 συνδέσεις 

Next Article

Η Samsung γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας με προτάσεις τεχνολογίας