Η Sony προτείνει τα ακουστικά WH-CH720N και WH-CH520 για άνεση και αυτονομία

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sony WH-CH720N over-ear headphones

Η Sony ανακοινώνει δύο νέα μοντέλα ασύρματων ακουστικών: τα over-ear ακουστικά WH-CH720N και τα on-ear ακουστικά WH-CH520. Απολαύστε με άνεση όλη την ημέρα, χωρίς θόρυβο με τα WH-CH720N χάρη στην τεχνολογία Dual Noise Sensor και τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 της Sony από τα βραβευμένο WH-1000XM5 ή μείνετε ενεργοί για περισσότερο χρόνο με έως και 50 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας στα WH-CH520.

LG Corporate banner

Η Sony ανακοίνωσε δύο νέα ακουστικά – τα WH-CH720N και τα WH-CH520 – δίνοντας στους λάτρεις της μουσικής τη δυνατότητα επιλογής ασύρματων ακουστικών on-ear ή over-ear, εξοπλισμένων με την αναγνωρισμένη από τους κριτικούς τεχνολογία ήχου της Sony.

Sony WH-CH720N over-ear headphones
Τα over-ear ακουστικά WH-CH720N (Sony)

Τα over-ear ασύρματα ακουστικά WH-CH720N είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία Dual Noise Sensor και τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 της Sony για να παρέχουν εξουδετέρωση θορύβου. Επιπλέον, ο ελαφρύς σχεδιασμός και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 35 ώρες σας επιτρέπουνx να απολαμβάνετε μουσική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές στο παρασκήνιο.

Τα ασύρματα ακουστικά WH-CH520 παρέχουν έως και 50 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, άνεση για όλη την ημέρα και βελτιωμένη απόδοση στις κλήσεις, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ημέρας σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα – μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ – για να ταιριάζουν με το στυλ σας. 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επίσης Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) για να παράγουν ήχο υψηλής ποιότητας, καθώς και Multipoint σύνδεση για εύκολη σύνδεση μεταξύ συσκευών.  

Άνεση όλη την ημέρα, χωρίς θόρυβο με τα Sony WH-CH720N

sony WH-CH720N over-ear headphones
Τα WH-CH720N on-ear ακουστικά (Sony)

Είτε πετάτε σε μεγάλης διάρκειας πτήσεις είτε χαλαρώνετε σε ένα καφέ, τα over-ear ακουστικά WH-CH720N παρέχουν την προηγμένη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου της Sony χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 και την τεχνολογία Dual Noise Sensor, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερη μουσική και λιγότερο θόρυβο στο παρασκήνιο.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βοηθά στην εξάλειψη των εξωτερικών ήχων, με χαμηλή καθυστέρηση επεξεργασίας, ώστε η εξουδετέρωση θορύβου να είναι πιο αποτελεσματική από ποτέ. Τα WH-CH720N διαθέτουν επίσης δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, τα οποία, σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dual Noise Sensor, καταγράφουν τον ήχο του περιβάλλοντος. Αυτό σας επιτρέπει να εξουδετερώσετε τον θόρυβο όπου κι αν πάτε, ώστε το μόνο πράγμα που ακούτε να είναι η μουσική σας. 

Επιπλέον, με την εφαρμογή Sony| Headphones Connect, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο περιβάλλοντος σε 20 διαφορετικά επίπεδα για όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Μείνετε άνετοι, όση ώρα και αν ακούτε τα Sony WH-CH720N ή τα Sony WH-CH520

Με τα WH-CH720N δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε διάλειμμα από την αγαπημένη σας μουσική. Τα over-ear ακουστικά είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να είναι άνετα για ακόμα μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Με βάρος μόλις 192 γραμμάρια, τα WH-CH720N είναι τα ελαφρύτερα ασύρματα ακουστικά overhead της Sony με εξουδετέρωση θορύβου. Τα άνετα υλικά από συνθετικό δέρμα και ουρεθάνη συνδυάζονται με τη βέλτιστη δομή και τις διαστάσεις του μαξιλαριού αυτιού για εξαιρετική εφαρμογή. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 35 ώρες με την εξουδετέρωση θορύβου σε λειτουργία, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να συνεχίσετε να ακούτε όλη μέρα και μέχρι το βράδυ.

Sony WH-CH520 on-ear headphones
Sony WH-CH520 (Sony)

Τα WH-CH520 έχουν επίσης σχεδιαστεί προσεκτικά με γνώμονα την καθημερινή χρήση. Μπορείτε να παραμείνετε ενεργοί για μέρες με έως και 50 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς να ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από μπαταρία. Επιπλέον, τα on-ear ακουστικά διαθέτουν ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής με επένδυση, μαλακά μαξιλαράκια αυτιών και ελαφρύ σχεδιασμό, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή και να παραμείνετε άνετοι για περισσότερο χρόνο.

Εξαιρετικός ήχος για κάθε κομμάτι με Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

Απολαύστε τα WH-CH720N όσο και τα WH-CH520 διαθέτουν Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), για ήχο υψηλής ποιότητας. Όταν η αρχική μουσική συμπιέζεται, χάνει τα στοιχεία υψηλής συχνότητας. Η Digital Sound Enhancement Engine της Sony τα αποκαθιστά για να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας που είναι πιο κοντά στην αρχική ηχογράφηση. 

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 που περιλαμβάνεται στα WH-CH720N παράγει επίσης μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης αναπαράγοντας τις λεπτομέρειες της μουσικής σας με ελάχιστη παραμόρφωση. Ο συντονισμός του ήχου έχει σχεδιαστεί σκόπιμα ώστε να είναι καλά ισορροπημένος από τις χαμηλές έως τις υψηλές συχνότητες με φυσικά και καθαρά φωνητικά. 

Είτε ακούτε ποπ με ηλεκτρονικό ήχο, είτε ραπ με μπάσα, τα WH-CH720N και WH-CH520 σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον ήχο σας χρησιμοποιώντας τον ισοσταθμιστή στην εφαρμογή Sony Headphones Connect. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ρυθμίσεων για να ταιριάξετε την ποιότητα του ήχου με το είδος μουσικής που ακούτε ή ακόμη και να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις δικές σας ρυθμίσεις.

Κρυστάλλινα καθαρές συνομιλίες

Τα βελτιωμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των WH-CH720N επιτρέπουν να απολαμβάνετε ακόμη υψηλότερη ποιότητα κλήσης. Τα μικρόφωνα Beamforming με τεχνολογία Precise Voice Pickup είναι έξυπνα τοποθετημένα για να λαμβάνουν τη φωνή σας με μεγαλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια σε διάφορα περιβάλλοντα. Μια πρόσφατα ανεπτυγμένη δομή εξουδετέρωσης θορύβου ανέμου γύρω από τα μικρόφωνα μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος για εσάς, διατηρώντας τις συνομιλίες και τη μουσική καθαρές και αδιάλειπτες. 

Είτε συμμετέχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα είτε σε μια συνάντηση εργασίας, τα WH-CH520 προσφέρουν επίσης εύκολη κλήση hands-free και εξαιρετική ποιότητα κλήσης. Απλά απαντήστε στις κλήσεις με ένα κλικ στα κουμπιά στο ακουστικό, ώστε να μην χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ποιότητας και η επεξεργασία καταστολής θορύβου σημαίνουν ότι τα WH-CH520 συλλέγουν τον ήχο και μειώνουν τον περιβαλλοντικό θόρυβο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον. 

Τόσο τα WH-CH720N όσο και τα WH-CH520 διαθέτουν Multipoint σύνδεση, εύκολο χειρισμό με κουμπιά και μπορούν να ελεγχθούν με τη φωνή σας. Δεδομένου ότι η σύζευξη είναι εύκολη με τις λειτουργίες Swift Pair και Fast pair, αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

WH-CH720N και WH-CH520: Σχεδιασμένα με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Η Sony σχεδίασε αυτά τα ακουστικά με γνώμονα το περιβάλλον. Δεν υπάρχει πλαστικό στη συσκευασία των ακουστικών WH-CH720N και WH-CH520 , η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση τις αρχές σχεδιασμού χαμηλής τοξικότητας και προς την κατεύθυνση του περιβαλλοντικού σχεδίου της Sony “Road to Zero”. Και τα δύο ακουστικά χρησιμοποιούν επίσης ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά.

Διαθεσιμότητα WH-CH720N και WH-CH520 – τιμές

Τα WH-CH720N διατίθενται σε μαύρο, μπλε και λευκό χρώμα και θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τον Μάρτιο του 2023.

Τα WH-CH520 διατίθενται σε μαύρο, μπλε, λευκό και μπεζ χρώμα και θα είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά από τον Μάρτιο του 2023.

Από την ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας πληροφορούμαστε ότι τα WH-CH720N κοστίζουν €150 και τα WH-CH520 κοστίζουν €70.

Με πληροφορίες από δελτίο τύπου της Sony.

  Creative Outlier Pro - ασύρματα ακουστικά με hybrid active noise canceling
Previous Article

Poco X5 Pro 5G – Poco X5 5G: To μυστικό για να κερδίζεις!

Next Article

Τα νέα Samsung Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ