Τα νέα Samsung Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung galaxy s23

Τα νέα Samsung Galaxy S23/S23+/ S23 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online.

Αποκλειστικά στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα Samsung Galaxy S23 Series με payzy by COSMOTE και να κερδίσουν το 10% της αξίας τους σε ευρώ, για να ξοδέψουν όπως και όπου θέλουν, χωρίς περιορισμούς.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την payzy virtual χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (google pay & apple pay).

Και τα τρία μοντέλα είναι 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, για να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα, με πάνω από 80% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη.

Τα νέα Smartphones συνδυάζουν ιδανικά εργασία και διασκέδαση. Mε κάμερες επαγγελματικών επιδόσεων και με λειτουργία Nightography για εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμα και τη νύχτα. Με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή σε Galaxy μέχρι σήμερα, που προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία gaming. Mε οθόνες νέας γενιάς 6,8’’ για το S23 Ultra, 6,6’’ για το S23+ και 6,1’’ για το S23. Αλλά και με μπαταρία που διαρκεί, ενώ υποστηρίζουν και υπερταχεία φόρτιση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο S Pen στο Galaxy S23 Ultra προσφέρει καλύτερη εμπειρία σημειώσεων.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S23 από 999€, το Galaxy S23+ από 1.249€ και το Galaxy S23 Ultra από 1.449€.

Εναλλακτικά, στα φυσικά καταστήματα μπορούν να τα αποκτήσουν και με δόσεις χωρίς κάρτα και μάλιστα να γλυτώσουν τους τόκους. Και οι τρεις συσκευές διατίθενται σε 4 ματ αποχρώσεις: μαύρο, κρεμ, πράσινο και λιλά και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ.

Subscribe to our newsletter!

Η ενέργεια 10% payzy by COSMOTE ισχύει έως και τις 09/03/2023.

Δελτίο Τύπου

Previous Article

Η Sony προτείνει τα ακουστικά WH-CH720N και WH-CH520 για άνεση και αυτονομία

Next Article

Ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η λειτουργία του Market Pass