Η ViewSonic λανσάρει την οθόνη αφής 10 σημείων TD2455

Author: No Comments Share:
ViewSonic TD2455

Η ViewSonic TD2455 προσφέρει cross-platform συμβατότητα, γρήγορη απόκριση, τεχνολογία in-cell touch και προηγμένη εργονομική σχεδίαση για αποτελεσματικό hands-on control.

Η ViewSonic, κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει σήμερα τη νέα 10-point οθόνη αφής, 24 ιντσών TD2455, με τιμή διάθεσης 352€. Χάρη στην γρήγορη απόκριση, την τεχνολογία in-cell touch και την προηγμένη εργονομική σχεδίαση που διαθέτει, η ViewSonic TD2455 προσφέρει περισσότερο hands-on control για συνεργατικές τάξεις και περισσότερο παραγωγικά περιβάλλοντα.

Σύμφωνα με τον δελτίο τύπου, η εύκολη στη χρήση οθόνη αφής προσφέρει ομαλή και γρήγορη απόκριση, ενώ χάρη στις 10-point multi-touch δυνατότητες, οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να γράφουν ή να σχεδιάζουν στην επιφάνεια της με τη βοήθεια γραφίδας ή με τα δάχτυλα. Το monitor συνοδεύεται μία πολύ ελαφριά γραφίδα, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη βάση της οθόνης και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σημειώσεων, για σχεδίαση ή για την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια από αυτή που μπορούν να προσφέρουν τα ακροδάχτυλα. Επιπλέον, η τελευταία θύρα USB 3.2 Type-C μετατρέπει την οθόνη σε πανίσχυρο hub, επιτρέποντας την εύκολη σύνδεση σε PC, laptop και συστήματα Chrome. Ακόμα, το USB Type-C παρέχει φόρτιση, βίντεο και ήχο, μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Η TD2455 διαθέτει βάση διπλής άρθρωσης, που επιτρέπει την κλίση και τη ρύθμιση της οθόνης, για να προσφέρει μία πιο άνετη εμπειρία χρήστη. Αυτή η ανθεκτική σχεδίαση διασφαλίζει ότι η οθόνη αποδίδει σε μία ποικιλία από περιβάλλοντα και σενάρια, προκειμένου να ενισχύσει τη διαδραστικότητα. Με προαιρετικό mount kit, η TD2455 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με VDI client endpoints.

“Η TD2455 είναι η νέα μας οθόνη αφής, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά περιβάλλοντα, για να ενισχύσει την κοινή χρήση και την παραγωγικότητα. Συμπεριλάβαμε σε αυτή, μία ποικιλία δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, ώστε η TD2455 να μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα προβολέα ή ένα διαδραστικό λευκό πίνακα, καθιστώντας την ιδανική λύση για έναν ομιλητή. Έτσι, είτε κάποιος χρησιμοποιήσει την οθόνη σαν desktop γραφείου, είτε σαν σταθμό συνεργασίας ή ακόμα και σαν διαδραστικό hub μέσα στην σχολική αίθουσα, είμαστε βέβαιοι ότι η TD2455 μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα μίας ομαδικής εργασίας”, τόνισε η Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors της ViewSonic.

Χαρακτηριστικά της οθόνης αφής Viewsonic TD2455:

• 24 ιντσών με native Full HD (1920×1080) ανάλυση

• 10-point Projected Capacitive (PCAP) οθόνη αφής

• εργονομική σχεδίαση, SuperClear IPS πάνελ και πολύ λεπτά περιθώρια από 3 πλευρές

• USB 3.2 Type-C, DisplayPort και HDMI

• Διάθεση: τώρα, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 352€

Previous Article

Vodafone: Σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας κλήσεων με 4G VoLTE

Next Article

Προσφορά: LG OLED TV 55″ με δώρο pre-paid κάρτα €100