Προσφορά: LG OLED TV 55″ με δώρο pre-paid κάρτα €100

Author: No Comments Share:
Προσφορά: LG OLED TV 55" με δώρο pre-paid κάρτα €100

Έως και το Σάββατο 30 Μαΐου, η LG Electronics πραγματοποιεί μια μοναδική προσφορά, για τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τηλεοράσεις LG OLED 55″.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά τηλεόρασης μοντέλου LG OLED TV C9 (55”) ή LG OLED TV B9 (55”), οι καταναλωτές θα λάβουν δωρεάν μια pre-paid κάρτα αξίας 100€.

Χάρη στον επεξεργαστή α9 2ης γενιάς που διαθέτει η LG OLED TV C9 και τον επεξεργαστή α7 2ης γενιάς που διαθέτει η LG OLED TV B9, οι χρήστες απολαμβάνουν εικόνες με βελτιστοποιημένη καθαρότητα, ευκρίνεια, λεπτομέρειες και φωτεινότητα μέσω του αλγόριθμου deep learning AI.

Προσφορά: LG OLED TV 55" με δώρο pre-paid κάρτα €100
(φωτό: LG)

Για τους λάτρεις του gaming, οι LG OLED TV αποτελούν επιλογή καθώς οι σκούρες λεπτομέρειες συμβάλλουν σε μια εμπειρία προβολής που κόβει την ανάσα. Σε ανάλυση 4K HDR, τα χρώματα του παιχνιδιού είναι πιο ζωηρά, ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης. Επιπλέον, ο ήχος Virtual Surround 5.1 προσδίδει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που διαθέτουν οι OLED οθόνες. Με χρόνο απόκρισης 1 ms1 και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου -λιγότερο από ένα καρέ και χωρίς απώλειες στην ποιότητα εικόνας- δίνουν τη δυνατότητα για ομαλότερη κίνηση σε πραγματικό χρόνο. Ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) και η λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) που υποστηρίζει το HDMI 2.1, αποδίδουν τα καλύτερα γραφικά με ελάχιστο τρέμουλο στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες.

Ο καταναλωτής για να πάρει μέρος στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει

  1. να καλέσει στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν.
  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών
  3. H αποστολή των δώρων θα γίνεται με courier στο χώρο του.

1  Ο χρόνος απόκρισης 1 ms βασίζεται στο GtoG που σημαίνει “γκρι σε γκρι”.

Previous Article

Η ViewSonic λανσάρει την οθόνη αφής 10 σημείων TD2455

Next Article

Διαθέσιμη η LCD TV Sony HX95 με Full Array LED – Τιμές