Πλήρης ενσωμάτωση του Netflix στη WIND VISION

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
netflix wind vision 2018

Η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION και η πληρωμή της υπηρεσίας μέσω της WIND, χωρίς πιστωτική κάρτα.

LG Corporate banner

Η τηλεοπτική πλατφόρμα της WIND εμπλουτίζει την εμπειρία θέασης με νέες καινοτόμες λειτουργίες,  με την πλήρη ενσωμάτωση του Netflix στη WIND VISION, αλλά και αναβαθμίσεων που θα γίνουν στην υπηρεσία. Με τη στενότερη συνεργασία με το Netflix, oι καταναλωτές της WIND έχουν τη δυνατότητα πλέον να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Με τον τρόπο αυτό, η WIND VISION φέρνει τον κολοσσό παραγωγής ταινιών και εκπομπών, ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό, λέει η WIND.

H WIND είναι ο πρώτος πάροχος στην Ελλάδα που το επόμενο διάστημα θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πληρώνουν τη συνδρομή Netflix μέσω του λογαριασμού WIND χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, η εγγραφή στο Netflix θα γίνεται μέσω του αποκωδικοποιητή της WIND VISION, με εύκολο τρόπο. Παράλληλα, οι νέοι πελάτες σταθερής & Internet WIND Fiber (50, 100 & 200 Mbps)  που θα επιλέξουν WIND VISION θα λάβουν ως δώρο 12 μήνες συνδρομή Netflix.  

 «Αναβαθμίζουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας με νέες καινοτομίες ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία θέασης. Η συνεργασία μας με το Netflix γίνεται ακόμα πιο στενή καθώς στόχος μας είναι η  WIND VISION να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βλέπεις Netflix στην Ελλάδα. Περιμένετε περισσότερες εκπλήξεις», ανέφερε στη διάρκεια της παρουσίασης ο Hermann Riedl, ChiefBusiness & Digital Transformation Officer της WIND.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, η WIND VISION είναι η πρώτη και μοναδική τηλεοπτική υπηρεσία στην Ελλάδα με ενσωματωμένη την εφαρμογή Netflix στην αρχική της οθόνη. Οι συνδρομητές WIND VISION έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους και μενού από την κορυφαία διαδικτυακή υπηρεσίας ψυχαγωγία παγκοσμίως,  πατώντας απλά το κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο της WIND VISION.

  Προσφορές Black Friday όλη την εβδομάδα στη WIND
wind vision netflix 2018
Από αριστερά, ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND, ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix και ο Βασίλης Δεληκούρας, Head of Pay TV της WIND ΕΛΛΑΣ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με θέμα τη στενότερη συνεργασία WIND και Netflix. (φωτό: WIND)

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη WIND ώστε η εγγραφή στην υπηρεσία να είναι εξαιρετικά εύκολη και με επιλογή πληρωμής της συνδρομής Netflix μέσω λογαριασμού WIND”, δήλωσε ο Rene Rummel, Business Development Director EMEA του Netflix. “Χάρη στο εξειδικευμένο κουμπί Netflix στο τηλεχειριστήριο, οι Έλληνες καταναλωτές είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την απόλαυση των αγαπημένων τους εκπομπών Netflix, ταινιών ντοκιμαντέρ, stand-up, παιδικών προγραμμάτων και πολλών άλλων”.

Οι συνδρομητές της WIND VISION αξιοποιούν ήδη την προνομιακή πρόσβαση στο περιεχόμενο του Netflix καθώς σύμφωνα με τον κ. Rummel, το μεγαλύτερο ποσοστό θέασης Netflix στη χώρα μας πραγματοποιείται μέσω WIND VISION.

Netflix και αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα WIND VISION

Με στόχο να αποτελεί μοναδική εμπειρία τηλεθέασης για τους συνδρομητές της, η WIND VISION εξελίσσεται συνεχώς. Έτσι, πέρα από τη στενότερη συνεργασία με το Netflix και την ενσωμάτωση της υπηρεσίας στην WIND VISION, το αμέσως επόμενο διάστημα η πλατφόρμα θα αναβαθμιστεί με τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Περισσότερες επιλογές περιεχομένου στην αρχική οθόνη για εύκολη πρόσβαση
  • Οθόνη με συντομεύσεις σε δημοφιλείς εφαρμογές (Spotify, Red bull TV κ.ά.)
  • «Πάγωμα» ζωντανού προγράμματος και συνέχεια από το σημείο διακοπής, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο τηλεθεατής
  • Αυτόματη προσαρμογή των Ελληνικών ελευθέρων καναλιών στην καλύτερη ποιότητα (HD / SD) ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους ανά γεωγραφική περιοχή
  • Multiscreen σε διπλάσιες (4 συνολικά) φορητές συσκευές
  • Δυνατότητα θέασης των καναλιών Novasports μέσω φορητής συσκευής επιλογής του χρήστη

«Σε μόλις πέντε μήνες εμπορικής διάθεσης, η WIND VISION η πρώτη υπηρεσία Android TV στην Ελλάδα έχει ξεχωρίζει στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών, οι οποίοι απολαμβάνουν τις μοναδικές δυνατότητες της. Μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους τηλεοπτικούς παρόχους καθώς και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store έχουν στη διάθεσή τους έναν ατελείωτο κόσμο θεάματος που μπορούν να παρακολουθούν όποτε θέλουν, από διαφορετική οθόνη ή οθόνες ταυτόχρονα και σε χρόνο που ο ίδιοι επιθυμούν. Η WIND VISION θα εξελίσσεται συνεχώς, ο καλύτερος νέος τρόπος για να βλέπεις τηλεόραση θα γίνεται ακόμα καλύτερος» επεσήμανε ο κ. Riedl.

  ΕΕΤΤ: Σε διαβούλευση αν οι συνδρομητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν router της επιλογής τους

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία WIND VISION μπορείτε να πάρετε στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στο www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/

Μπορείτε να διαβάσετε για τη συνολική εμπειρία χρήσης, τη λειτουργία και το περιεχόμενο της υπηρεσίας στο αναλυτικό άρθρο-οδηγό για τη WIND VISION.

Previous Article

H Panasonic εισέρχεται στις Full Frame Mirrorless μηχανές

Next Article

Η Vodafone διπλασιάζει το δίκτυο NB-IoT