H Panasonic εισέρχεται στις Full Frame Mirrorless μηχανές

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
panasonic full frame mirrorless

Μετά τις Nikon και Canon, στη Photokina 2018 ανακοινώθηκαν οι πρώτες Panasonic Full Frame Mirrorless φωτογραφικές μηχανές. 

Η Panasonic ανακοίνωσε την ανάπτυξη δύο μοντέλων κάμερας Full Frame Mirrorless 35mm – την Panasonic S1R και την Panasonic S1. Η Panasonic S1R  διαθέτει 47Mpixel ενεργή ανάλυση και η Panasonic S1  24Mpixel. Και οι δύο μηχανές είναι οι πρώτες στο είδος τους που κάνουν εγγραφή video 4Κ 60p / 50p και χρησιμοποιούν νέο επεξεργαστή εικόνας και διπλή σταθεροποίηση εικόνας Dual I.S. Τόσο η Panasonic S1R, όσο και η  Panasonic S1 διαθέτουν δύο υποδοχές για κάρτες μνήμης XQD και κάρτες SD, ενώ διαθέτουν οθόνη LCD με κίνηση σε τρεις άξονες.

Η Panasonic υιοθετεί το Leica L-mount για τις κάμερες Full Frame mirrorless, S1R και S1. Η Panasonic θα κυκλοφορήσει τρεις συμβατούς φακούς Lumix S ταυτόχρονα με τo λανσάρισμα των S1R και S1. Οι φακοί είναι ένας στάνταρ 50mm / F1.4, ένας 24-105mm και ένας τηλεφακός 70-200mm. Μέχρι το τέλος του 2020 η Panasonic θα έχει διαθέσει άλλους επτά φακούς. Η Panasonic έχει συνεργάζεται με τη Leica και τη Sigma για την ανάπτυξη περισσότερων φακών L-mount.

Οι πρώτες μηχανές Full Frame Mirrorless της Panasonic στο σύστημα Lumix S θα γίνουν διαθέσιμες νωρίς μέσα στο 2019.

  Nikon Coolpix P1000 με x125 οπτικό megazoom
Previous Article

Η Canon στη Photokina 2018

Next Article

Πλήρης ενσωμάτωση του Netflix στη WIND VISION