Ξεχάστε τις απαιτήσεις των Windows 11 με τα Windows 365

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Ξεχάστε τις απαιτήσεις των Windows 11 με τα Windows 365

Με τα Windows 365 μπορείτε να έχετε ένα cloud desktop έτοιμο με Windows 11.

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε πως οι πελάτες των Windows 365 πλέον μπορούν να έχουν ένα cloud desktop που τρέχει στα Windows 11, το νέο λογισμικό της εταιρείας.

Τον προηγούμενο μήνα, η εταιρεία ξεκίνησε να παρέχει Windows 11 cloud desktops στους πελάτες των Windows 365 Enterprise (για πάνω από 300 εικονικούς υπολογιστές), αλλά πλέον όλες οι εταιρείες μπορούν να έχουν έναν υπολογιστή με Windows 11 μέσω της υπηρεσίας cloud.

Στο ετήσιο συνέδριο Ignite, η Microsoft εξήγησε πως οι συσκευές που θα τρέχουν το virtual desktop δεν θα χρειάζεται να τηρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις του νέου λογισμικού – θα τηρούνται από ένα εικονικό TPM (vTPM) chip το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στα Windows 365.

Τα Windοws 11 πλέον υποστηρίζονται από όλα τα συστήματα των Windοws 365 που διαθέτουν τουλάχιστον 2 vCPU (εικονικοί επεξεργαστές) και 4GB RAM. Η φθηνότερη έκδοση έρχεται με 2 vCPU, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου – διαθέσιμη για 28 δολάρια ανά μήνα.

Cloud PC με Windows 11

Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά τα Windows 365 το καλοκαίρι και υποσχέθηκε στους πελάτες της «έναν νέο τρόπο για να βιώσουν τα Windows 10 και Windows 11».

Η νέα υπηρεσία της Microsoft επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν stream ένα desktop με Windows 10 ή Windows 11 σε οποιαδήποτε συσκευή και από οποιαδήποτε τοποθεσία επιθυμούν. Ο χρήστης αντί να έχει τον δικό του υπολογιστή και να χρησιμοποιεί εφαρμογές που χρησιμοποιούν χώρο και υπολογιστική δύναμη, με τα Windows 365 θα μπορεί να κάνει stream όποια εφαρμογή θέλει σε όποια συσκευή θέλει – συμπεριλαμβανομένων των Linux, macOS και Android.

Διαβάστε περισσότερα για τα Windοws 365 και Windοws 11:

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Ασφαλής λήψη εφαρμογών στο smartphone από τη Samsung

Next Article

Poco M4 Pro: Έρχεται τον Νοέμβριο