Η Microsoft θέλει να μετατρέψει το Xbox σε Smart TV app

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Microsoft θέλει να μετατρέψει το Xbox σε εφαρμογή για τις Smart TV

Σύντομα οι Smart TV θα μπορούν να κάνουν stream τα παιχνίδια για το Xbox

Η Microsoft βρίσκεται στο αρχικό στάδιο κυκλοφορίας της υπηρεσίας xCloud για τις κινητές συσκευές, αλλά οι τηλεοράσεις είναι το επόμενο λογικό βήμα. Σε μία συνέντευξη που έγινε στο The Verge, ο πρόεδρος του Xbox, Phil Spencer, αποκάλυψε πως πιθανόν θα δούμε μία εφαρμογή Xbox να εμφανίζεται στις Smart τηλεοράσεις μεσα στον επόμενο χρόνο.

Η Microsoft δουλέυει πάνω στην μεταφορά του xCloud στο διαδίκτυο για να ενεργοποιηθεί στις συσκευές iOS, επιτρέποντας έτσι την επέκταση στις τηλεοράσεις και στους browsers.

Τα Xbox Series S και X θα έχουν πρόσβαση στο xCloud σύντομα

Η Microsoft δούλευε πάνω σε μία lightweight Xbox συσκευή streaming το 2016 αλλά τελικά ακύρωσε το hardware. Από την παρουσίαση του streaming του Halo 4 μέσω του cloud για τα Windows και τα Windows smartphones το 2013,  η εταιρεία δοκίμαζε την ιδέα του streaming και των TV Stick.

Πάρολο που η εταιρεία ίσως αφοσιωθεί στο xCloud, σίγουρα δεν υπάρχουν σχέδια για την εγκατάλειψη των κονσόλων και hardware. Αντίθετα η Microsoft οραματίζεται ένα μέλλον όπου υπάρχει ένας συνδυασμός του hardware με το cloud.

Η εξέλιξη αυτού του συνδυασμού σημαίνει πως θα δούμε τα Xbox Series S και X να έχουν πρόσβαση στο xCloud σύντομα. Κάτι τέτοιο θα επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάζουν ένα παιχνίδι πριν το κατεβάσουν από το Game Pass ή ακόμα και να κάνουν stream ένα demo πριν την αγορά του.

Η Microsoft σχεδιάζει να ενσωματώσει το xCloud και στο Facebook Gaming μελλοντικά, οπότε θα δούμε πολλές αλλαγές πάνω στην εφαρμογή σύντομα. Δεν έχουμε ακόμα λεπτομέρειες για τα σχέδια της εταιρείας για τις εφαρμογές Xbox TV αλλά ξέρουμε πως ξεκίνησε την συνεργασία με την Samsung νωρίτερα αυτήν την χρονιά.

Previous Article

Σούπερ φορητό και έξυπνο Samsung Smart Keyboard Trio 500

Next Article

Με πολύ μεγαλύτερη μπαταρία έρχεται το iPhone 13