Xiaomi 100W Super Charge Turbo: 0-4000mAh σε 17′ (video)

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Xiaomi 100W Super Charge Turbo 4000mah 17'

Η τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 100W Super Charge Turbo της Xiaomi σπάει τα ρεκόρ, με χρόνο φόρτισης μπαταρίας 4000mAh σε μόλις 17 λεπτά.

Είναι η Xiaomi η νέα κυρίαρχος στη φόρτιση; Αρκούν άραγε τα 100W της τεχνολογίας Super Charge Turbo να δώσουν στην κινεζική εταιρεία τα πρωτεία ταχύτητας στη φόρτιση smartphone; Από ό,τι φαίνεται ναι.

Με τα έως τώρα δεδομένα, η τεχνολογία Huawei SuperCharge είναι αυτή που δίνει τους ταχύτερους χρόνους φόρτισης, όπως έχουμε δει να γίνεται με τον φορτιστή 40W που συνοδεύει το Mate 20 Pro. Εξάλλου, η OPPO διαθέτει έναν ακόμη ισχυρότερο φορτιστή 50W SuperVOOC.

Όμως, με τα σημερινά δεδομένα, η Xiaomi φαίνεται ότι μπορεί να γίνει η πρωταθλήτρια στη φόρτιση: O πρόεδρος της εταιρείας, Lin Bin, μοιράστηκε στο Weibo (ας πούμε ότι είναι το κινεζικό Facebook) ένα video που φανερώνει την ταχύτητα φόρτισης της τεχνολογίας Xiaomi 100W Super Charge Turbo. Με ισχύ 100W, ο φορτιστής της εταιρείας είναι ισχυρότερος ακόμη και από φορτιστή laptop και σχεδόν 20 φορές ισχυρότερος από έναν συμβατικό 5W για smartphone.

Στο video που μοιράζεται μαζί μας ο πρόεδρος της Xiaomi, φαίνεται ο φορτιστής 100W της εταιρείας να φορτίζει σε μόλις 17 λεπτά μια μπαταρία smartphone 4.000mAh. Σε μόλις 3′, η μπαταρία δείχνει ότι έχει φορτίσει από 0-25%. Σε σύγκριση βρίσκεται συσκευή της OPPO με μπαταρία 3.700mAh, η οποία γέμισε κατά 65% με τον φορτιστή 50W SuperVOOC.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε η Xiaomi σκοπεύει να λανσάρει την τεχνολογία 100W Super Charge Turbo. Το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί με μια flagship συσκευή που θα παρουσιαστεί προσεχώς.

  Samsung Galaxy Z Flip4 και Galaxy Z Fold4: Γόητρο και εκπληκτικές εμπειρίες

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Xiaomi Mi 9 έχει χαρακτηριστικό γρήγορης φόρτισης, μέσω USB Type-C, συνοδευόμενο από ισχυρό φορτιστή 27W.

Previous Article

Samsung: Έτσι δοκιμάζουμε την αξιοπιστία του Galaxy Fold (video)

Next Article

LG monitors για πολύωρη εργασία