Το Xiaomi 12S Pro εμφανίστηκε με το MediaTek Dimensity 9000 chipset

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Xiaomi 12S Pro εμφανίστηκε με το MediaTek Dimensity 9000 chipset

Μετά την σειρά Xiaomi 12, φαίνεται πως η Xiaomi έχει στη διάθεση της τη σειρά Xiaomi 12S. Ένα από τα smartphone που θα κυκλοφορήσουν θα είναι το Xiaomi 12S Pro και ίσως θα διαθέτει το MediaTek Dimensity 9000 chipset.

Τον περασμένο μήνα, εμφανίστηκαν φήμες για τα Xiaomi 12S και 12S Pro για πρώτη φορά. Ωστόσο, αρχίζει να φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο, καθώς ίχνη του Xiaomi 12S Prο έχουν πλέον εμφανιστεί ξανά — και αυτή τη φορά με το MediaTek Dimensity 9000 chipset.

Όπως αποκάλυψε το Xiaomiui, αναφορές στο Xiaomi 12S Pro έχουν εντοπιστεί στον κώδικα Xiaomi MIUI. Φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα την σειρά 12S, με το Xiaomi 12S Pro να τροφοδοτείται από το τελευταίο και καλύτερο chipset της MediaTek, το Dimensity 9000.

Το Xiaomi 12S φαίνεται να φέρει το κωδικό όνομα “L2M”, υποδηλώνοντας πιθανώς ότι είναι μία συσκευή ναυαρχίδα που τροφοδοτείται από ένα chipset της MediaTek. Το κανονικό Xiaomi 12 Pro αριθμήθηκε ως “L2”, για παράδειγμα. Το Xiaomi 12S Prο λέγεται επίσης ότι φέρει την κωδική ονομασία “dauimer”.

Αν και οι λεπτομέρειες της ναυαρχίδας παραμένουν άγνωστες, είναι απίθανο να διαφέρει πολύ από το κανονικό Xiaomi 12 Pro — με εξαίρεση, φυσικά, το Dimensity 9000. Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα και θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο.

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Συμβουλές κυβερνοασφάλειας για μικρές επιχειρήσεις

Next Article

COSMOTE: Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων και για τις συνδέσεις Dedicated Internet Access (DIA)