Τα Xiaomi Mi Smart Band 4C και Mi Smart Space Heater S διαθέσιμα

Author: No Comments Share:
Xiaomi Mi Smart Band 4C

Το Xiaomi Mi Smart Band 4C είναι μία ακόμη προσθήκη στη σειρά των επιτυχημένων fitness trackers. Η έξυπνη θερμάστρα Mi Smart Space Heater S σηματοδοτεί την είσοδο της Xiaomi σε μια νέα κατηγορία προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

H Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων έξυπνων προϊόντων Xiaomi στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Πρόκειται για το νέο Mi Smart Band 4C, μία ακόμη προσθήκη στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά των  fitness trackers και  τη νέα έξυπνη θερμάστρα  Mi Smart Space Heater S,  που σηματοδοτεί την είσοδο της Xiaomi σε μια νέα κατηγορία προϊόντων στην εγχώρια αγορά.

Xiaomi Mi Smart Band 4C

Xiaomi Mi Smart Band 4C
Mi Smart Band 4C (φωτό: Xiaomi)

Το fitness tracker Mi Smart Band 4C διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1,08 ιντσών, διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών, ενώ είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα. Υποστηρίζει πέντε εξειδικευμένες αθλητικές λειτουργίες και ακριβή παρακολούθηση, με πρόσβαση σε δεδομένα δραστηριότητας σε πραγματικό χρόνο, όπως ο καρδιακός ρυθμός και η ταχύτητα. 

Η έξυπνη θερμάστρα Xiaomi Mi Smart Space Heater S

Xiaomi Mi Smart Space Heater S
Mi Smart Space Heater S (φωτό: Xiaomi)

Η νέα φορητή θερμάστρα της Xiaomi,  διαθέτει ισχύ 2200W, ταχεία θέρμανση, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας.   Έχει ευέλικτα χειριστήρια στο πλαϊνό μέρος για έλεγχο θερμοκρασίας με 6 διαφορετικά επίπεδα και είναι συμβατή με το Mi Home app, όπου υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης, απενεργοποίησης και προγραμματισμού λειτουργίας από απόσταση, αφού συνδέεται με Wi-Fi, στα 2,4GHz.  

Για τους χρήστες Google Assistant ή Alexa υπάρχει επίσης η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου της έξυπνης θερμάστρας, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας που σβήνουν τη θερμάστρα σε περίπτωση πτώσης ή υπερθέρμανσης. 

Όπως όλα τα προϊόντα της Xiaomi, υποστηρίζονται με δύο (2) χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies και διατίθενται από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών,  σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, κάνοντας  την καινοτομία προσιτή σε όλους.

* Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

iPhone 12: Oι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στο Public

Next Article

Προς αναβολή η Black Friday;