Προς αναβολή η Black Friday;

Author: No Comments Share:
Black Friday τιμές σε προϊόντα Honor

To lockdown ωθεί τον ΕΣΘ να ζητήσει μεταφορά της Black Friday σε νέα ημερομηνία. Οι εναλλακτικές προτάσεις.

H Black Friday φέτος είναι 27 Νοεμβρίου, αλλά ο Εμπορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης προτίθεται να ζητήσει την αναβολή της. Αιτία για την αίτηση αναβολής και μεταφοράς της Black Friday την πρώτη Παρασκευή που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα, είναι το Lockdown. Την πρόθεση του Συλλόγου έκανε γνωστή ο πρόεδρός του, Παντελής Φιλιππίδης, μιλώντας στο Radio North 98, αναφέρει το Voria.gr.

O Πρόεδρος του Συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η συγκεκριμένη ημέρα σε όλο τον κόσμο είναι μια καταπληκτική ημέρα, κι εμείς καταφέραμε να την ξεφτιλίσουμε τελείως και να μη γίνεται τίποτα».

Ο πρόεδρος του ΕΣΘ χαρακτήρισε την περίοδο του lockdown ως μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχεί «μια πλήρης απογοήτευση κι αυτό γιατί επί επτά μήνες παλεύαμε να φτάσουμε σε κάποιο αξιοπρεπές σημείο τον τζίρο μας. Δε συνέβη αυτό, φτάσαμε μέχρι το 50% της προηγούμενης χρονιάς. Ξαφνικά ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν. Όλοι φοβούνται την επόμενη μέρα», αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Αναβολή Black Friday και προσφορές αποκλειστικά on-line; Η Cyber Monday

Στην περίπτωση που το αίτημα του Συλλόγου δεν υλοποιηθεί, αυτό που αναμένεται να συμβεί είναι η Black Friday να διεξαχθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά, μέσω on-line προσφορών από τα e-shop. Εξάλλου, οι on-line προσφορές κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια την Black Friday, η οποία έχει άτυπα επεκταθεί χρονικά καλύπτοντας πολλές ημέρες πριν και πολλές μετά από την κεντρική ημερομηνία. Ειδικότερα για τα e-shop, έχει καθιερωθεί και η Cyber Monday, η Δευτέρα δηλαδή μετά την Black Friday, με τις προσφορές και τις εκπτώσεις να παραμένουν “ζωντανές” το Σαββατοκύριακο και την Cyber Monday, που έπονται της Black Friday.

Εξάλλου, μία άλλη δυνατότητα που υπάρχει είναι, να διεξαχθεί κανονικά η Cyber Monday και να μετατεθεί μόνο η Black Friday.

Πέρα από την ημερομηνία που θα “πέσει” φέτος η Black Friday, το περισσότερο σημαντικό για τους καταναλωτές είναι να εστιάσουν σε προσφορές που πραγματικά τους συμφέρουν. Εκπτώσεις γίνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, από τον Οκτώβριο έως και τα μέσα Νοεμβρίου που βρισκόμαστε τώρα. Πρότασή μας προς τους υποψήφιους αγοραστές είναι να μην πέσουν στην παγίδα αγοράς συσκευών με προδιαγραφές που δεν θα τους ικανοποιήσουν στο βάθος του χρόνου και να αποφύγουν να δαπανήσουν χρήματα σε ανούσιες για αυτούς προσφορές.

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Τα Xiaomi Mi Smart Band 4C και Mi Smart Space Heater S διαθέσιμα

Next Article

D-Link AX1500: To πιο προσιτό Wi-Fi 6 router της