Επίσημο το Xiaomi Mi Watch με μπαταρία 16 ημερών

Author: No Comments Share:
xiaomi mi watch heart rate

Mi Watch, το πρώτο smartwatch της Xiaomi. Για μια ενεργή ζωή με στυλ και αγαπημένες δυνατότητες, 117 τρόπους άθλησης και οθόνη AMOLED.

Η Xiaomi παρουσίασε σε παγκόσμιο ντεμπούτο το Mi Watch, το πρώτο μοντέλου smartwatch της Xiaomi για την παγκόσμια αγορά. Ως μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη σειρά wearables της Xiaomi, το Mi Watch έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει ενεργούς τρόπους ζωής κάθε είδους. 

xiaomi mi watch
Mi Watch, το πρώτο smartwatch της Xiaomi. (φωτό: Xiaomi)

Με μία φωτεινή AMOLED οθόνη 1,39″ και ένα πλήκτρο άθλησης στο πλάι, το Mi Watch παρέχει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε 117 τρόπους άσκησης. Για την πλήρη παρακολούθηση της υγείας, διαθέτει έξι διαφορετικούς αισθητήρες και GPS για να προσφέρει βασικές μετρήσεις της κατάστασης της υγείας σας και των περιβαλλοντικών δεδομένων, όπως ο καρδιακός ρυθμός, το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα και η ατμοσφαιρική πίεση.

Η συσκευή είναι εξαιρετικά ελαφριά και μακράς διαρκείας – ιδανική για συνεχή καθημερινή χρήση. Μετά από δύο μόνο ώρες φόρτισης, προσφέρει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας 16 ημερών2. Επιπλέον, το Mi Watch υποστηρίζει μια σειρά από λειτουργίες που περιλαμβάνουν πάνω από 100 προσόψεις ρολογιού, απομακρυσμένη λειτουργία κάμερας, native emoji στις ειδοποιήσεις, φωνητικό έλεγχο κ.ά. 

xiaomi mi watch heart rate
(φωτό: Xiaomi)

Το Mi Watch αναμένεται στην Ελληνική αγορά1 τους επόμενους μήνες.

Όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα μέσω της Info Quest Technologies και του δικτύου των επισήμων συνεργατών της, με δύο (2) έτη εγγύηση.


1Οι τιμές και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

2Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση.

Previous Article

Harman/Kardon: Νέα Bluetooth ηχεία και ακουστικά

Next Article

Xiaomi Mi 10T: Κάτι σαν iPhone;