Harman/Kardon: Νέα Bluetooth ηχεία και ακουστικά

Author: No Comments Share:
esquire mini 2

Οι νέες σειρές Bluetooth ηχείων και ακουστικών της Harman/Kardon, περιλαμβάνουν τα ηχεία Esquire Mini 2, Onyx Studio 6, Go + Play Mini και τα ακουστικά FLY ANC, FLY ΤWS, FLY BT,

H νέα σειρά Bluetooth ηχείων της Harman/Kardon φιλοδοξεί να αλλάξει αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν για την έννοια του φορητού ήχου.

Bluetooth ηχείο Esquire Mini 2

esquire mini 2
Esquire Mini 2 (φωτό: Harman/Kardon)

Το Esquire Mini 2, το οποίο ενσωματώνει τον ήχο και επαγγελματική φινέτσα. Το σχεδιαστικό team της Harman δημιούργησε ένα Bluetooth ηχείο που μπορεί να χωρέσει παντού. Το Esquire Mini 2 μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, είτε στις διακοπές σας. Φέροντας ειδικό σύστημα ακουστικών για τηλεδιασκέψεις, το οποίο εκμηδενίζει τους εξωτερικούς ήχους, το Esquire Mini 2 μπορεί να μετατραπεί σε ένα υπερπολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας. Επιπλέον, με 10 ώρες αυτονομίας και τη δυνατότητα φόρτισης άλλων mobile συσκευών (όπως το tablet ή το smartphone σας), το Esquire Mini 2, φιλοδοξεί να γίνει ο καλύτερος σας σύντροφος!  

 Bluetooth ηχείο Onyx Studio 6

Harman Kardon Onyx Studio 6
Onyx Studio 6 (φωτό: Harman Kardon)

Βαδίζοντας στο ίδιο μονοπάτι ποιότητας και αισθητικής με το Esquire Mini 2, το Harman/Kardon Onyx Studio 6, Bluetooth speaker, θέλει να τοποθετήσει σε νέα διάσταση την έννοια του «εκλεπτυσμένου». H Harman/Kardon στο Onyx Studio 6 έδωσε έμφαση στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας μια σειρά από υλικά κατασκευής που χαρίζουν σε κάθε εκατοστό του Onyx Studio 6 την αίσθηση της φινέτσας. Στιβαρό και ανθεκτικό στο νερό, καθώς φέρει πιστοποίηση IPX 7, προσφέρει ασύρματο ήχο, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης δύο ακόμη ηχείων Onyx Studio 6. Κατάλληλο για οποιoδήποτε εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας και προσφέροντας 8 ώρες αυτονομίας, το Onyx Studio 6, θέλει να αποτελέσει την επιτομή του δυναμισμού στα portable Bluetooth speakers. 

Bluetooth ηχείο Go + Play Mini

HK Go Play
Go Play (φωτό: Harman/Kardon)

Το φορητό ηχείο Go + Play Mini σχεδιάστηκε για να μεταφέρει την αίσθηση του high-fidelity ήχου. Διαθέτει τετραπλούς drivers που «”αγκαλιάζουν” πλήρως και από άκρη σε άκρη τον χώρο», όπως λέει η εταιρεία. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, προσφέρει 8 ώρες μουσικής αναπαραγωγής, ενώ μπορεί να χρησιμεύσει η δυνατότητα φόρτισης των smartphone και των tablet σας μέσω της θύρας USB που διαθέτει. Επιπλέον, το Go + Play Mini διαθέτει δυνατότητα μικροφώνου με noise cancellation για καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Go + Play Mini για τους λάτρεις του premium ήχου δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε με ασύρματο τρόπο δύο ίδια ηχεία για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου. 

Ακουστικά FLY ANC

Τα ακουστικά της σειράς FLY της Harman/Kardon, ενσωματώνουν πλήρως το όραμα της, για ήχο χωρίς περιορισμούς, ο οποίος προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας σε κάθε χρήστη. Η σειρά FLY περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δώσουν μια νέα διάσταση στην έννοια του «on-the-go» ήχου. Τα FLY ANC, πρόκειται για τα Over-Ear Bluetooth headphones. Η noise cancelling τεχνολογία που διαθέτουν προσφέρει συνθήκες ηχητικής απομόνωσης. Η αυτονομία των ANC κυμαίνεται από τις 20 έως τις 30 ώρες (ανάλογα με τη χρήση της λειτουργίας του Noise Cancelling) και εκτός από την built-in υποστήριξη για Google Assistant και Amazon Alexa, προσφέρουν δυνατότητες παραμετροποίησης, μέσω του ειδικού application που φέρει την υπογραφή της Harman/Kardon.

Ακουστικά FLY ΤWS

Τα true wireless ακουστικά της Harman/Kardon φέρνουν στο προσκήνιο την έννοια του sophisticated σχεδιασμού, ο οποίος χαρίζει άνεση και εύκολη εφαρμογή. Παράλληλα, υποστηρίζουν το πρότυπο IPX5 που σημαίνει ότι εμφανίζουν αντοχή σε νερό που πέφτει πάνω τους και προέρχεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση (όπως είναι για παράδειγμα οι σταγόνες της βροχής), ενώ διαθέτουν επίπεδα αυτονομίας προσφέροντας ακόμη και 20 ώρες συνεχούς music playback. Τα TWS διαθέτουν την ανεπτυγμένη τεχνολογία Ambient Aware, η οποία δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε το τι «ακούγεται» γύρω σας ανά πάσα στιγμή. Με τεχνολογία TalkThru αλλά και δυνατότητα δημιουργίας μιας προσωποποιημένης εμπειρίας, προσαρμοσμένης στα μέτρα του χρήστη (μέσω του ειδικού mobile app). 

Ακουστικά FLY BT

Oι fans του active τρόπου ζωής μπορούν να προτιμήσουν τα FLY BT, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης και το φορητό χαρακτήρα. Τα ελαφρά αυτά Bluetooth ακουστικά βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία τους, καθώς διακρίνονται για την αντοχή στην υγρασία και στον ιδρώτα, αλλά και την άνεση, λέει η Harman/Kardon. Διαθέτουν ειδικό ανθεκτικό καλώδιο που δεν μπλέκεται, δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση και 8 ώρες αυτονομίας

Τιμές και διαθεσιμότητα Harman/Kardon Bluetooth ηχείων και ακουστικών

Τα Harman/Kardon Bluetooth Ηχεία και Ακουστικά είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Ήχου και Εικόνας της Wavemotion σε όλη την Ελλάδα. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των Bluetooth ηχείων κυμαίνονται από €149,00 έως €319,00 και των ακουστικών από €99,95 έως €249,00.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Harman/Kardon.

Previous Article

Hisense H65U8B review – 4Κ HDR Smart TV

Next Article

Επίσημο το Xiaomi Mi Watch με μπαταρία 16 ημερών