Εμφανίστηκε εικόνα-concept του Xiaomi Mix 5

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εμφανίστηκε εικόνα concept του Xiaomi Mix 5

H εικόνα concept του Xiaomi Mix 5 αποτελεί, άραγε, αξιόπιστη διαρροή για τη σχεδιάση της επερχόμενης ναυαρχίδας της Xiaomi;

Tα τελευταία δύο χρόνια, η εξέλιξη των κινητών-ναυαρχίδων έχει φτάσει σε απίστευτα ύψη, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα για τον τομέα των κάμερων. Έχουμε δει το μέγεθος pixel της κάμερας να αυξάνεται κατακόρυφα, από τα 32MP στα 108ΜΡ, μέσα σε μόλις λίγα χρόνια. Με τον ρυθμό εξέλιξης της κάμερας των smartphone, πολλές συσκευές πλέον διαθέτουν περισκοπικούς φακούς. Μερικοί φακοί υποστηρίζουν ζουμ εώς και 100 φορές και μπορούν ακόμα και να φωτογραφίσουν το φεγγάρι. Πρόσφατα, μερικά άτομα δημοσίευσαν μία εικόνα concept του Xiaomi Mix 5.

Η εμπρόσθια όψη του Xiaomi Mix 5, σύμφωνα με τους δημιουργούς του εικονιζόμενου concept. Είναι, άραγε, καλά πληροφορημένοι;

Σύμφωνα με την εικόνα concept, το Xiaomi Mix 5 θα έρθει με έναν ανασυρόμενο φακό. Η εμβέλεια της ανασυρόμενης κάμερας έχει αυξηθεί και μπορεί να κάνει ζουμ εώς και 200 φορές. Ωστόσο, το ζουμ σε αυτά επίπεδα δεν έχει νοήμα στα κινητά, μιας και το ανθρώπινο χέρι δεν είναι ικανό να κρατήσει τελείως ακίνητο το smartphone – χρειάζεται τρίποδο σταθεροποιητής για καθαρές φωτογραφίες.

Επιπρόσθετα, η εικόνα δείχνει πως το Xiaomi Mix 5 έχει ακραίο μπροστινό σχεδιασμό. Όχι μόνο συνεχίζει την τεχνολογία under-screen της προηγούμενης γενιάς, αλλά επίσης έχει πετύχει την εξαφάνιση των ορίων γύρω από την οθόνη. Το μπροστινό μέρος φαίνεται πως καλύπτεται οριακά ολόκληρη από την οθόνη. Ωστόσο, η τεχνολογία under-screen της κάμερας δεν έχει ακόμα τελειοποιηθεί. Αυτό σημαίνει πως η ποιότητα φωτογραφιών της μπροστινής κάμερας δεν θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες γενιές.

Η κυκλοφορία του Xiaomi Mix 5 είναι μακριά ακόμα

Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η εικόνα είναι concept και απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, το Xiaomi Mix 5 θα έρθει με την καλύτερη τεχνολογία της Xiaomi Το κινητό-ναυαρχίδα θα έρθει με προχωρημένα features, όπως γρήγορη φόρτιση στα 150W, ανάλυση και θα κυκλοφορήσει πιθανότατα σε 6 μήνες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από την Xiaomi όσον αφορά στο Xiaomi Mix 5. Από την εικόνα concept φαίνεται πως η κάμερα του Xiaomi Mix 5 είναι το βασικό σημείο της. Ωστόσο, αρκετοί κατασκευαστές συνεχίζουν να εξερευνούν ακόμα πιο δυνατή τεχνολογία κάμερας. Για παράδειγμα, ο τηλεσκοπικός φακός που έχει δείξει η Oppo εδώ και καιρό είναι παρόμοιος με τους παραδοσιακούς φακούς αλλά είναι πιο συμπιεσμένος και μπορεί να προσφέρει καλύτερο ζουμ και εστίαση. Η Xiaomi φυσικά, δεν θα παρατήσει την εξερεύνηση καινούριων τεχνολογιών.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

H Google θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί QR Code για το Two-factor authenticator

Next Article

Κυβερνοασφάλεια 2022: Τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζετε για… Καλή Χρονιά