Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά και εικόνες των Xiaomi Redmi Note 10

Author: No Comments Share:
xiaomi redmi note 10 diarroi

Εικόνες δείχνουν την εμφάνιση και τα πλήρη χαρακτηριστικά του Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση των Xiaomi Redmi Note 10 διέρρευσαν πληροφορίες και για τις τρεις συσκευές, Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro και Redmi Note 10 Pro Max. Ακόμη, o tipster έβγαλε στην επιφάνεια τα renders των Pro και Pro Max μοντέλων.

Η επίσημη ανακοίνωση των Redmi Note 10 είναι προγραμματισμένη για σήμερα 4/3 στις 14:00.

Με την επίσημη κυκλοφορία των συσκευών στην Ινδία να πλησιάζει, ο γνωστός tipster Ishan Agarwal έδωσε στη δημοσιότητα τα χαρακτηριστικά των smartphones, υποστηρίζοντας ότι η έκδοση Pro και Pro Max μοιάζουν αρκετά, με βασική διαφορά τις κύριες κάμερες ανάλυσης 64MP και 108MP, αντίστοιχα.

Η οθόνη του Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max έχει διαγώνιο 6,67 ιντσών με προστασία Gorilla Glass 5 και είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βρίσκεται η κάμερα selfie ανάλυσης 16MP σε μορφή hole-punch ενώ το πίσω μέρος έχει ένα φινίρισμα Matte Black, όπως επίσης και τις τέσσερις κάμερες. Ο κύριος αισθητήρας είναι ανάλυσης 108MP και συνοδεύεται από έναν ultra-wide 8MP, έναν macro 5MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Το Redmi Note 10 Pro Max δεν διαθέτει υποστήριξη 5G δικτύου, καθώς τρέχει με chipset Qualcomm Snapdragon 732G που υποστηρίζει μόνο έως 4G δίκτυα και η μπαταρία της συσκευής έχει μέγεθος 5000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 33W.

Σύμφωνα με τον tipster, το Redmi Note 10 Pro θα γίνει διαθέσιμo σε τρία χρώματα, συγκεκριμένα Onyx Grey, Pebble White και Lake Green και διαθέτει μια τετράγωνη, τετραπλή μονάδα κάμερας στο πίσω μέρος, ενώ το μπροστά μέρος θα περιλαμβάνει οθόνη με hole-punch. Για τα χρώματα που θα διατεθεί το Pro Max μοντέλο δεν έχει δώσει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, εκτός του render που μοιράστηκε, το οποίο φαίνεται να έχει διαφορετικά χρώματα από αυτά του Pro μοντέλου.

Previous Article

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: τέσσερα νέα smartphone για να ξεπεράσεις τα όριά σου!

Next Article

Επιστήμονες ανέπτυξαν τεχνολογία OLED tattoo!