Εγκαίνια Xiaomi: Πλήρως ανανεωμένο το Xiaomi Store στο Golden Hall!

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
ανανεωμένο Xiaomi Store Golden Hall πρόσκληση

Εγκαίνια την Τρίτη 17 Μαΐου στις 17:30, έχει το ανανεωμένο Xiaomi Store, με το νέο ΙoT Concept, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Όσοι παρευρεθούν, θα βρουν τα προϊόντα Xiaomi και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κληρώσεις με μοναδικά δώρα!

Η Χiaomi και η Info Quest Technologies, ο εξουσιοδοτημένος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο, εγκαινιάζουν το ανακαινισμένο Xiaomi Store που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Golden Hall, εφαρμόζοντας το νέο ΙoT Concept – μια μοναδική εμπειρία αγοράς, όπου οι καταναλωτές έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα του brand.

Ανανεωμένο Xiaomi Store: Εγκαίνια με κληρώσεις πλούσιων δώρων στο Golden Hall!

Στο ανανεωμένο Xiaomi Store στο Golden Hall, οι Xiaomi Fans θα μπορούν να δουν από κοντά τα καταπληκτικά smartphone της Xiaomi, να κάνουν μια βόλτα με ένα Mi Electric Scooter και να γνωρίσουν όλο το οικοσύστημα των έξυπνων συσκευών της εταιρείας!

Επίσης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν προϊόντα Xiaomi και να συμμετέχουν σε κληρώσεις με μοναδικά δώρα.

Το ανανεωμένο Xiaomi Store θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το απόγευμα στις 17:30 και θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 21:00.

Subscribe to our newsletter!

Δελτίο Τύπου


Για τη λειτουργία του καταστήματος έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής διάδοσης του Covid-19.

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Η ΕΟΝ TV έρχεται και στη Wind

Next Article

Το You.gr συμμετέχει στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ