Εγκαίνια για το πρώτο Mi Store στην Ελλάδα

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Mi Store Golden Hall

Η Info Quest Technologies γιορτάζει το ξεκίνημα του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, με σειρά εκδηλώσεων.

Η Info Quest Technologies γιορτάζει το ξεκίνημα του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα, με σειρά εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας στους Έλληνες καταναλωτές, τη γκάμα προϊόντων Xiaomi, που κάνουν το Internet of Things και την καινοτομία των διασυνδεδεμένων συσκευών προσιτή σε όλους. Πρωταγωνιστής των εγκαινίων το νέο Mi 6, η ναυαρχίδα των κινητών Xiaomi, που λανσάρεται επίσημα στην Ελληνική αγορά. 

Tα εγκαίνια είναι Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, σηματοδοτώντας και την έναρξη ενός τριήμερου εορτασμού, γεμάτου δώρα και εκπλήξεις. Από την Πέμπτη το απόγευμα, έως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, οι «Mi Fans», θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ένα ευρύ φάσμα διασυνδεδεμένων συσκευών Xiaomi που προσδίδει ποιότητα και νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα όλων όσοι αγαπούν το σύγχρονο lifestyle, να διασκεδάσουν με happenings και πολλή μουσική, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά εντυπωσιακά δώρα, μεταξύ των οποίων και τρία Mi 6. 

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων Xiaomi, που θα γνωρίσουν οι επισκέπτες του Golden Hall, αντικατοπτρίζει το πρόθεμα “Mi” που σημαίνει “Mobile Internet” και περιλαμβάνει ένα πλήθος διασυνδεδεμένων συσκευών όπως: 

  • Smartphones με ποικιλία μοντέλων, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και στυλ προσωπικής έκφρασης
  • Έξυπνες συσκευές, όπως συσκευές φόρτισης (Mi Power Bank), δικτύωσης (Mi Router), φορητές συσκευές υγείας και ευεξίας (Mi Band, Mi Scale)
  • Αξεσουάρ ήχου, όπως υψηλής πιστότητας ακουστικά (Mi Piston Air, Mi In-Ear Headphone Pro/Pro HD) και ηχεία (Mi Bluetooth Speaker) σχεδιασμένα για λειτουργία με φορητές συσκευές
  • Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια
  • Έξυπνες συσκευές για το σπίτι, όπως λάμπες, ηλεκτρική σκούπα, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες, και πολλά ακόμη.
Mi Store Golden Hall
Το πρώτο Mi Store με προϊόντα Xiaomi στο Golden Hall στο Μαρούσι. (φωτό: Info Quest)

To Mi Store, βρίσκεται στον 1ο όροφο του Eμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και αποτελεί ένα από τα πρώτα Authorized Mi Store καταστήματα, που λειτουργούν στην Ευρώπη. Το κατάστημα, αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της Info Quest Technologies στη συνεργασία της με τη Xiaomi και λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα. Παράλληλα στο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες Custo Mize, που βοηθούν κάθε κάτοχο Xiaomi Smartphone να το αξιοποιήσει με ευκολίες όπως αρχική ρύθμιση συσκευής, δημιουργία λογαριασμών χρήσης στο Internet, ενεργοποίηση αυτόματου συγχρονισμού δεδομένων, δωρεάν μεταφορά επαφών και αρχείων μεταξύ συσκευών και πολλές άλλες.

Info: Mi Store, τηλ. 211 9997333

Subscribe to our newsletter!

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Τι προβλέπει η προδιαγραφή IPTV

Next Article

Συνεργασία Siemens και ISA για τη βιομηχανική ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Αφήστε μια απάντηση