Το οutsourcing business model της Adus για τις υπηρεσίες FMC

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Adus Outsourcing Business Model

H Adus παρέχει από το 2009 εξειδικευμένες υπηρεσίες στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στην ελληνική, αλλά και στη διεθνή αγορά. Η κεντρική ιδέα των υπηρεσιών που προσφέρει το Adus outsourcing business model είναι ότι οι επιχειρήσεις που διακινούν FΜCG μπορούν να επωφεληθούν μέσω του outsourcing δραστηριοτήτων στην Adus. Τέτοιες δραστηριότητες, τις οποίες μπορεί να αναλάβει η Adus, είναι οι πωλήσεις, το merchandising και η παραγγελιοληψία, η προώθηση πωλήσεων, η σωστή τοποθέτηση και ανάδειξη προϊόντων «στο ράφι». Επίσης, η Adus λέει ότι μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην «επιχειρηματική εξωστρέφεια» των πελατών της.

O Παναγιώτης Λουκέρης, συνιδρυτής και Εμπορικός Διευθυντής της Adus, μιλά για το Adus outsourcing business model.
O Παναγιώτης Λουκέρης, συνιδρυτής και Εμπορικός Διευθυντής της Adus, μιλά για το outsourcing business model της Adus. (φωτό: Adus)

Σύμφωνα με το Adus outsourcing business model, όπως το παρουσιάζουν τα στελέχη της Adus, οι καθ΄οδόν σύμβουλοί της είναι εξοπλισμένοι με τερματικά tablet και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το κεντρικό σύστημα των servers της εταιρείας με στόχο τη λειτουργική ευελιξία, την άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες και τη διασφάλιση της συνέχειας των υπηρεσιών που προσφέρουν. Η Adus (www.adus.gr) υποστηρίζει ότι με τις υπηρεσίες που προσφέρει συμβάλει στην κερδοφορία και στην εμπορική ανάπτυξη των πελατών της, μέσω της ελαχιστοποίησης του κόστους που προέρχεται από το outsourcing εργασιών, αλλά και της εξοικονόμησης πόρων που αυτό συνεπάγεται.

 

Το Adus outsourcing business model

O Παναγιώτης Λουκέρης, συνιδρυτής και Εμπορικός Διευθυντής της Adus, με στόχο να τονίσει την αξιακή πρόταση και την δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα: “H κρίση έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την κατανάλωση, συνεπώς με γνώμονα την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας που προβλέπεται να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμη, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν δύο επιλογές: (1) ακραίες περικοπές κόστους για αντιστάθμιση στην πτώση του τζίρου, η οποία μόνο βραχυπρόθεσμα ωφελεί, διότι τα κόστη από κάποιο όριο και μετά γίνονται ανελαστικά, ενώ η παράλληλη πτώση των πωλήσεων λόγω απουσίας από την αγορά δεν αναστρέφεται οδηγώντας στο να κλείσουν, ή (2) την επιλογή που προσφέρει η Adus με βάση το Outsourcing Business Μodel παρέχοντας στους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα «όπλα»: (α) έμπειρο και πολυάριθμο προσωπικό, (β) άρτια δομή, (γ) τεχνολογία αιχμής, (δ) άμεσα στατιστικά στοιχεία που είναι δύσκολο να έχουν από τα συστήματά τους, (ε) πανελλαδική κάλυψη, (στ) προγραμματισμένη επισκεψιμότητα, (ζ) πληροφορίες για τον ανταγωνισμό τους, (η) υπηρεσίες προώθησης των προϊόντων τους, (θ) άνοιγμα σε νέες αγορές, και (ι) συμβουλευτικές υπηρεσίες αύξησης του μεριδίου τους. Για τις ελληνικές επιχειρήσεις το μοντέλο των outsourcing υπηρεσιών είναι μονόδρομος και η Adus βρίσκεται εδώ για να τους το παρέχει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.”

Previous Article

Stress από “κακό σήμα” στο κινητό;

Next Article

Διαθέσιμες οι 4Κ LG OLED TV C7