Επαναφορτιζόμενες κάρτες ΑΒ Βασιλόπουλος

Author: No Comments Share:
Επαναφορτιζόμενες κάρτες AB Βασιλόπουλος

Οι επαναφορτιζόμενες κάρτες ΑΒ δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Printec και αποτελούν ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η εταιρία τεχνολογίας Printec, στο πλαίσιο των υπηρεσιών της για ηλεκτρονικές συναλλαγές, σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος μια ευέλικτη λύση επαναφορτιζόμενων καρτών. Μέσα από αυτή τη λύση η ΑΒ δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και  οργανισμούς να προσφέρουν στους εργαζομένους τους ή στα μέλη τους μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της ΑΒ τη δυνατότητα να διαλέξουν είτε την «ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ» για εορταστικά δώρα και έκτακτες επιβραβεύσεις ή την κάρτα «ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΑΒ» για σταθερή παροχή σίτισης, ανάλογα με τις ανάγκες τους κάθε δεδομένη στιγμή.

Επαναφορτιζόμενες κάρτες ΑΒ

Sonos Roam banner

Επιλέγοντας τη λύση της Printec για ηλεκτρονικές πληρωμές με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας, η ΑΒ Βασιλόπουλος εκσυγχρονίζει τις έγχαρτες «Δωροεπιταγές ΑΒ» και «Διατακτικές τροφής ΑΒ»  και αυτοματοποιεί τη διαχείριση των πληρωμών. Παράλληλα, η συγκεκριμένη λύση βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, ο οποίος ολοκληρώνει τις συναλλαγές εύκολα και με ασφάλεια, καθώς η κάρτα χρησιμοποιείται για την ολική ή μερική εξόφληση των αγορών του κατόχου, ενώ περιορίζεται σημαντικά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρίας. 

Η λύση της Printec για πληρωμές με επαναφορτιζόμενη κάρτα αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την πραγματοποίηση συναλλαγών σε όλα τα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, με απλοποιημένη διαχείριση των λογαριασμών των πελατών μέσω της έκδοσης επαναφορτιζόμενων καρτών.

Όλες οι συναλλαγές είναι εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς, και η επεξεργασία όπως και η σύνταξη αναφορών γίνεται σε δευτερόλεπτα. Εδώ και 30 χρόνια κορυφαίες εταιρίες επιλέγουν σταθερά τις λύσεις της Printec για την αυτοματοποίηση των συναλλαγών, βελτιώνοντας την εμπειρία του τελικού πελάτη.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την ΑΒ Βασιλόπουλος και στον τομέα των συναλλαγών μέσω επαναφορτιζόμενων καρτών, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία των πελατών. Στόχος μας είναι πάντα να συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνολογίες με την πολυετή εμπειρία μας στην αυτοματοποίηση συναλλαγών και να μεταφράζουμε τις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας σε εξατομικευμένες λύσεις», σχολίασε η κυρία Γεωργία Μπότσικα, Cluster General Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Previous Article

COSMOTE 5G: Όλα τα πιστοποιημένα 5G smartphone στο δίκτυo

Next Article

Creative Outlier Air V2 review – Bluetooth in-ear ακουστικά