Οι λύσεις εκτύπωσης Epson στις ημερίδες της ERGOCAD

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Epson ERGOCAD

Η Epson συμμετέχει φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις ενημερωτικές ημερίδες της ERGOCAD που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα.

Οι ενημερωτικές ημερίδες της ERGOCAD απευθύνονται σε επαγγελματίες τεχνικών κλάδων, όπως μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανολόγους, υπό την αιγίδα φορέων που ανήκουν οι κλάδοι των παραπάνω επαγγελματιών, όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ), κλπ. Η ERGOCAD είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων τεχνικού λογισμικού και διοργάνωσης σεμιναρίων. Η εξειδικευμένη ομάδα των μηχανικών της εταιρείας, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκπαίδευσης & υποστήριξης σε επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου, διαθέτοντας εμπειρία 10 και πλέον ετών.

Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες μηχανικοί και διακοσμητές παρευρέθηκαν στις πρώτες ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στη Χαλκίδα στις 21 Ιουνίου και τη Ρόδο στις 14 Ιουλίου, όπου μαζί με εφαρμογές και λογισμικό, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις αξιόπιστες και ακριβείς λύσεις εκτύπωσης που προσφέρει η Epson για τον τομέα τον κατασκευών.

Τα νέα προϊόντα παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους, σε συνεργασία με την ASIS, συνεργάτη της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματικών λύσεων, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθούν ημερίδες και σε επιπλέον πόλεις, παρουσιάζοντας στους Έλληνες μηχανικούς και διακοσμητές την καινοτόμο και εύχρηστη τεχνολογία των προϊόντων της Epson, η οποία παρέχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής ακρίβειας, καθιστώντας την ιδανική λύση για επαγγελματικές χρήσεις.

Info: Epson, τηλ. 211 198 6212

Previous Article

Το Samsung Galaxy Note8 Platinum Χορηγός του #Digitized17

Next Article

Συμφωνία HTC και Google – εξαγορά μέρους του smartphone Business