Το Samsung Galaxy Note8 Platinum Χορηγός του #Digitized17

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Samsung Galaxy Note8 Platinum Χορηγός του #Digitized17

To #Digitized17, μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση στο τομεά της δημιουργίας και του ψηφιακού design, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση στις 23 Σεπτεμβρίου.

Samsung Galaxy Note8 - #Digitized17
(φωτό: Samsung)

Το Samsung Galaxy Note8 θα είναι ο Platinum Χορηγός του #Digitized17. To Digitized λέγεται ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που αφορούν τον χώρο της δημιουργικότητας και του ψηφιακού design. Στο συνέδριο θα παρευρεθούν καταξιωμένοι εισηγητές, σχεδιαστές, προγραμματιστές, στελέχη μάρκετινγκ και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το Galaxy Note8 που ενσωματώνει το  S Pen για πιο προσωπικούς τρόπους επικοινωνίας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν την ψηφιακή δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας το S Pen, και να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο Digital Wall που πραγματοποίησε ποτέ ο θεσμός του #Digitized στην Ελλάδα.

Το 7ο Digitized θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση στις 23 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: http://www.digitized.gr/.

Previous Article

Canon XF405 και XF400 με εγγραφή 4K/50p

Next Article

Οι λύσεις εκτύπωσης Epson στις ημερίδες της ERGOCAD